Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real COL F.C. Estudiantes de Merida FC
5112D WING Tactiek Estutac
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
33.8 gemiddelde waardering 58.3
average Schieten formidable
adequate Passen formidable
average Verdedigen good


1e minuut.
Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya geeft een hoge lob. Machís kan de bal niet met de borst controleren. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel. Ester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Rendón speelt de bal door. Mendes rent richting de bal. Mendes passt de bal in één keer door. Echeto rent richting de bal. Echeto schiet op doel. Ester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Daar is Rendón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rendón passt de bal in één keer door. Paya probeert naar een medespeler te passen. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Villarán onderschept slim de pass. Villarán speelt de bal door. Echeto geeft een lange en hoge pass. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... Ester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm schiet op doel. Ester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:1

10e minuut.
Mendez rent richting de bal. Mendez passt de bal zonder na te denken. Machís probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Ester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Villarán neemt vlug de vrije trap. Villanueva kopt de bal weg. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ... Ester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:2

17e minuut.
Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeto onderschept slim de pass. Echeto passt de bal in één keer door. Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Mendes draait met de bal, schiet en ... Ester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:3

21e minuut.
Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera met een sublieme pass. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ... Ester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rendón kopt de bal weg. Mendes is nu in balbezit. Villanueva rent richting de bal. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Villarán is nu in balbezit. Villarán probeert naar een medespeler te passen. Echeto rent richting de bal. Echeto geeft een lange en hoge pass. Mendes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rendón controleert de bal met de borst. Rendón probeert naar een medespeler te passen. Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:4

44e minuut.
Ester met een sublieme pass. Villarán kopt de bal weg. Villanueva rent richting de bal. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Ester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 82%, Estudiantes de Merida FC 18%.
Real COL F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:4

47e minuut.
Rendón passt de bal in één keer door. Paya rent richting de bal. Paya speelt de bal door. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm draait met de bal, schiet en ... Ester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rendón zal de hoekschop nemen. Mendes springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Carmona kopt de bal weg. Machís heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Ester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ester speelt de bal door. Paya kopt de bal weg. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel. Ester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ester trapt de bal weg. Villarán kopt de bal weg. Klungelig pakt Mendes de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:5

61e minuut.
Rendón geeft de bal voor. Villanueva kopt de bal weg. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel. Ester werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

62e minuut.
Carmona geeft een hoge lob. Tokody kopt de bal weg. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Villarán rent richting de bal. Villarán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lezama de bal. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Roscio de bal. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm schiet op doel. Ester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Mendes de bal. Aguilera met een sublieme pass. Tokody probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Villanueva de bal. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Echeto passt de bal met de wreef. Paya rent richting de bal. Paya geeft een lange en hoge pass. Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Ester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ester probeert naar een medespeler te passen. Villarán kopt de bal weg. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:6

76e minuut.
Prok geeft een hoge lob. Thành Khiêm is nu in balbezit. Roscio begaat een overtreding. Thành Khiêm moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Thành Khiêm kan niet meer verder spelen. Landaeta komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Almushnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almushnino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel. Ester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Nadel probeert naar een medespeler te passen. Machís probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:7

87e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Machís onderschept slim de pass. Machís met een sublieme pass. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 84%, Estudiantes de Merida FC 16%.
Real COL F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:7