Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piedras FC Team Lagann F.C
1-3 Tactiek 442 wnmp
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 32
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
30.5 gemiddelde waardering 54.9
average Schieten very good
average Passen very good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Stiffler onderschept slim de pass. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec geeft een hoge lob. Kučma is nu in balbezit. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kučma is nu in balbezit. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meleán krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Guerra speelt de bal door. Kaviedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaviedes probeert naar een medespeler te passen. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma schiet op doel. Lozano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kučma is nu in balbezit. Guerra is nu in balbezit. Guerra met een sublieme pass. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal in één keer door. Daar is Palmeros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmeros draait met de bal, schiet en ... Lozano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Team Lagann F.C 0:1

14e minuut.
Kučma haalt uit met een fantastische trap. Escalona probeert de bal aan de voet te houden. Meleán kopt de bal weg. Guerra geeft de bal voor. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kaviedes rent richting de bal. Klungelig pakt Kaviedes de bal. Kaviedes speelt de bal door. Kučma rent richting de bal. Kučma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cantona speelt de bal door. Kaviedes is nu in balbezit. Kaviedes passt de bal in één keer door. Kučma rent richting de bal. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Lozano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Rincón de bal. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrebús rent richting de bal. Stokowiec geeft de bal voor. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma draait met de bal, schiet en ... Lozano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Pinto begaat een overtreding. Guerra raakt geblesseerd tijdens het duel. Guerra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaviedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Guerra passt de bal met de wreef. Palmeros heeft problemen om de bal te vangen. Palmeros probeert naar een medespeler te passen. Kaviedes is nu in balbezit. Kaviedes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft een lange en hoge pass. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel. Lozano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Team Lagann F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 71%, Team Lagann F.C 29%.
Piedras FC - Team Lagann F.C 0:2

47e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Team Lagann F.C 0:3

53e minuut.
Montiel rent richting de bal. Montiel geeft een lange en hoge pass. Kučma rent richting de bal. Kučma schiet op doel. Lozano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kučma verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeros rent richting de bal. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeros schiet op doel. Lozano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pinto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cantona kan de bal niet met de borst controleren. Ferrebús begaat een overtreding. Ferrebús krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Buitenspel voor Kučma. Goede buitenspelval van de verdediging. Macharski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Guerra geeft de bal voor. Daar is Kučma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escalona. Escalona krijgt een gele kaart. Kučma raakt geblesseerd tijdens het duel. Guerra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Lozano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Team Lagann F.C 0:4

74e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal met de wreef. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón passt de bal in één keer door. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra geeft een hoge lob. Kučma springt en kopt de bal. Lozano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma onderschept slim de pass. Kučma speelt de bal door. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Lozano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft de bal voor. Rincón heeft problemen om de bal te vangen. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Montiel met de inworp. Daar is Macharski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macharski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kučma de bal. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Team Lagann F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 77%, Team Lagann F.C 23%.
Piedras FC - Team Lagann F.C 0:5