Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piedras FC Estudiantes de Merida FC
1-3 Tactiek Estutac
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
31.3 gemiddelde waardering 54.2
adequate Schieten excellent
weak Passen formidable
average Verdedigen good


1e minuut.
Gama geeft een lange en hoge pass. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap. Aguilera bokst de bal weg.

3e minuut.
Echeto geeft een hoge lob. Meleán probeert naar een medespeler te passen. Paya speelt de bal door. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rendón is nu in balbezit. Rendón geeft een lange en hoge pass. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Estudiantes de Merida FC 0:1

8e minuut.
Villarán geeft een lange en hoge pass. Aguilera met een sublieme pass. Paya kopt de bal weg. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Rendón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva rent richting de bal. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Estudiantes de Merida FC 0:2

14e minuut.
Rendón passt de bal in één keer door. Holan rent richting de bal. Holan geeft de bal voor. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Paya verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano is nu in balbezit. Paya verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Holan geeft de bal voor. Mendes rent richting de bal. Dávila rent richting de bal. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel. Aguilera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Rincón de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Echeto neemt de hoekschop. Thành Khiêm krijgt zijn hoofd ertegen. Aguilera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rendón rent richting de bal. Rendón geeft een lange en hoge pass. Meleán heeft problemen om de bal te vangen. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel. Aguilera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft de bal voor. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Estudiantes de Merida FC 0:3

26e minuut.
Paya heeft problemen om de bal te vangen. Villarán is nu in balbezit. Villarán met een sublieme pass. Klungelig pakt Mendes de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Villarán speelt de bal door. Paya probeert naar een medespeler te passen. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Echeto verovert de bal door een tackle van achteren. Echeto speelt de bal door. Rendón probeert naar een medespeler te passen. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm schiet op doel. Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Gama rent richting de bal. Holan geeft de bal voor. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Echeto geeft een lange en hoge pass. Mendes krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mota komt het veld opgelopen. Echeto met de inworp. Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán geeft een lange en hoge pass. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Estudiantes de Merida FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 76%, Estudiantes de Merida FC 24%.
Piedras FC - Estudiantes de Merida FC 0:4

52e minuut.
Rendón kopt de bal weg. Meleán heeft problemen om de bal te vangen. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm schiet op doel. Aguilera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Estudiantes de Merida FC 0:5

55e minuut.
Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva rent richting de bal. Villarán geeft een lange en hoge pass. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Paya speelt de bal door. Rendón rent richting de bal. Rendón geeft de bal voor. Paya is nu in balbezit. Paya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Echeto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thành Khiêm probeert de bal met de borst te controleren. Thành Khiêm geeft een hoge lob. Mendes springt en kopt de bal. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Meleán de bal. Lozano is nu in balbezit. Mendes onderschept slim de pass. Mendes draait met de bal, schiet en ... Aguilera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Estudiantes de Merida FC 0:6

62e minuut.
Inworp. Rincón met de inworp. Echeto rent richting de bal. Echeto geeft de bal voor. Mendes springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Rendón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva is nu in balbezit. Meleán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meleán krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Echeto rent richting de bal. Echeto geeft een hoge lob. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel. Aguilera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Lozano geeft een lange en hoge pass. Limardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limardo probeert naar een medespeler te passen. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rendón controleert de bal met de borst. Rendón passt de bal zonder na te denken. Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Aguilera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Estudiantes de Merida FC 0:7

78e minuut.
Paya passt de bal zonder na te denken. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón geeft een hoge lob. Mendes krijgt zijn hoofd ertegen. Aguilera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Estudiantes de Merida FC 0:8

80e minuut.
Thành Khiêm met een sublieme pass. Rendón is nu in balbezit. Rendón passt de bal zonder na te denken. Paya rent richting de bal. Paya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Meleán rent richting de bal. Meleán geeft de bal voor. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto schiet op doel. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya passt de bal in één keer door. Rendón met een sublieme pass. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Estudiantes de Merida FC 0:9

89e minuut.
Meleán neemt vlug de vrije trap. Limardo kopt de bal weg. Paya geeft een lange en hoge pass. Mendes kopt de bal weg. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 78%, Estudiantes de Merida FC 22%.
Piedras FC - Estudiantes de Merida FC 0:9