Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes de Merida FC Piedras FC
Estutac Tactiek 1-3
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 32.6
uitstekend Schieten matig
formidabel Passen matig
goed Verdedigen matig


7e minuut.
Prok geeft de bal voor. Peñaranda probeert de bal met de borst te controleren. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lozano trapt de bal weg van het doel. Mota kopt de bal weg. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Echeto verovert de bal door een tackle van achteren. Echeto passt de bal zonder na te denken. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 1:0

17e minuut.
Echeto met een snelle inworp. Villarán speelt de bal door. Echeto heeft problemen om de bal te vangen. Echeto geeft een hoge lob. Mendes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Villarán kopt de bal weg. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 2:0

23e minuut.
Holan met een sublieme pass. Villarán probeert naar een medespeler te passen. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mendes passt de bal met de wreef. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón geeft een lange en hoge pass. Mendes springt en kopt de bal. Lozano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 3:0

27e minuut.
Meleán trapt de bal weg. Echeto is nu in balbezit. Echeto geeft de bal voor. Mendes krijgt zijn hoofd ertegen. Lozano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 4:0

34e minuut.
Peñaranda is nu in balbezit. Villarán is nu in balbezit. Rincón is nu in balbezit. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva schiet op doel. Lozano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 5:0

38e minuut.
Rendón rent richting de bal. Rendón geeft een hoge lob. Rincón heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Echeto geeft de bal voor. Peñaranda kopt de bal weg. Villarán probeert naar een medespeler te passen. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm geeft een hoge lob. Daar is Meleán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva draait met de bal, schiet en ... Lozano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echeto met een snelle inworp. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm geeft de bal voor. Mendes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 22%, Piedras FC 78%.
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 6:0

47e minuut.
Gama rent richting de bal. Gama geeft de bal voor. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Lozano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 7:0

48e minuut.
Thành Khiêm is nu in balbezit. Mendes is nu in balbezit. Santos is nu in balbezit. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Lozano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Villarán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto passt de bal in één keer door. Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya haalt uit met een fantastische trap. Lozano bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Echeto neemt de hoekschop. Villanueva springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 8:0

56e minuut.
Echeto is nu in balbezit. Echeto geeft een hoge lob. Peñaranda kopt de bal weg. Paya rent richting de bal. Paya geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Paya met een sublieme pass. Echeto heeft problemen om de bal te vangen. Echeto passt de bal zonder na te denken. Villarán met een sublieme pass. Mendes rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Paya geeft de bal voor. Klungelig pakt Morán de bal. Mendes is nu in balbezit. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama passt de bal met de wreef. Paya is nu in balbezit. Paya geeft een hoge lob. Mendes rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 9:0

72e minuut.
Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán met een sublieme pass. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Lozano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 10:0

74e minuut.
Mendes rent richting de bal. Peñaranda rent richting de bal. Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva draait met de bal, schiet en ... Lozano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 11:0

76e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rendón met de inworp. Paya geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echeto met de inworp. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Santos probeert de bal aan de voet te houden. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm geeft een lange en hoge pass. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Villarán probeert naar een medespeler te passen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 12:0

82e minuut.
Mota probeert naar een medespeler te passen. Farías rent richting de bal. Mendes onderschept slim de pass. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Lozano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Echeto geeft een hoge lob. Mendes kopt de bal weg. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Lozano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 18%, Piedras FC 82%.
Estudiantes de Merida FC - Piedras FC 13:0