Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real COL F.C. Team Lagann F.C
5112D WING Tactiek 361 blm2
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
37.8 gemiddelde waardering 58.1
matig Schieten goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Ávila met een sublieme pass. Macharski rent richting de bal. Macharski met een sublieme pass. Klungelig pakt Guerra de bal. Guerra schiet op doel. Ester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Roscio is nu in balbezit. Rincón onderschept slim de pass. Rincón passt de bal zonder na te denken. Kučma is nu in balbezit. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Ester bokst de bal weg.

18e minuut.
Roscio onderschept slim de pass. Roscio geeft een hoge lob. Herrera speelt de bal door. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaviedes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Team Lagann F.C 0:1

20e minuut.
Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerra met de inworp. Macharski is nu in balbezit. Macharski geeft een hoge lob. Ester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Macharski is nu in balbezit. Machís is nu in balbezit. Machís geeft een hoge lob. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Roscio onderschept slim de pass. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski is nu in balbezit. Macharski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Team Lagann F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 66%, Team Lagann F.C 34%.
Real COL F.C. - Team Lagann F.C 0:2

47e minuut.
Stokowiec passt de bal in één keer door. Kaviedes is nu in balbezit. Kaviedes geeft de bal voor. Kučma maakt een snoekduik en kopt de bal. Ester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Team Lagann F.C 0:3

48e minuut.
Barboza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kučma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barboza. Barboza krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kaviedes is nu in balbezit. Kaviedes speelt de bal door. Macharski rent richting de bal. Macharski haalt uit met een fantastische trap. Ester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Team Lagann F.C 0:4

56e minuut.
Meléndez is nu in balbezit. Montiel is nu in balbezit. Montiel passt de bal in één keer door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Pommerenke komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Del Valle rent richting de bal. Stokowiec onderschept slim de pass. Stokowiec speelt de bal door. Kaviedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaviedes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Doeltrap. Bejarano komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Stokowiec passt de bal in één keer door. Kaviedes rent richting de bal. Met opzet legt Marcano zijn tegenspeler op de grond. Marcano krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Klungelig pakt Montiel de bal. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona is nu in balbezit. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Montiel speelt de bal door. Rincón rent richting de bal. Rincón speelt de bal door. Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Team Lagann F.C 0:5

84e minuut.
Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke geeft de bal voor. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arévalo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Guerra met een sublieme pass. Daar is Pommerenke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pommerenke met een sublieme pass. Kučma is nu in balbezit. Kučma draait met de bal, schiet en ... Ester bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Team Lagann F.C 0:6

87e minuut.
Inworp. Pommerenke met de inworp. Machís rent richting de bal. Kučma onderschept slim de pass. Kučma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 83%, Team Lagann F.C 17%.
Real COL F.C. - Team Lagann F.C 0:6