Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:22
  • Competitiewedstrijd: C U P
  • Stadion: Robert Barcă
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5682
AWESOME! FC Lacusteni
ko Tactiek proba
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
45.9 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Muntean geeft een lange en hoge pass. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş heeft problemen om de bal te vangen. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Patricsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC Lacusteni 1:0

6e minuut.
Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău passt de bal in één keer door. Pirueta rent richting de bal. Pirueta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Muntean rent richting de bal. Muntean passt de bal met de wreef. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC Lacusteni 2:0

21e minuut.
Doeltrap. Świerczewski met een harde bal richting middenveld. Saldías kopt de bal weg. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC Lacusteni 3:0

25e minuut.
Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Leivas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pirueta de bal. Pirueta haalt uit met een fantastische trap. Świerczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Deteşan de bal onder controle te krijgen. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean speelt de bal door. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Patricsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Saldías de bal. Deteşan is nu in balbezit. Deteşan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC Lacusteni 4:0

36e minuut.
Leivas speelt de bal door. Nichifor rent richting de bal. Nichifor passt de bal met de wreef. Pirueta rent richting de bal. Pirueta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nichifor met een snelle inworp. Muntean rent richting de bal. Fulga begaat een overtreding. Fulga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 66%, FC Lacusteni 34%.
AWESOME! - FC Lacusteni 4:0

47e minuut.
Rekik rent richting de bal. Rekik speelt de bal door. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Patricsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC Lacusteni 5:0

49e minuut.
Tchuř is nu in balbezit. Tchuř speelt de bal door. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş schiet op doel. Patricsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC Lacusteni 6:0

50e minuut.
Bătrânu speelt de bal door. Nichifor rent richting de bal. Muntean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Muntean naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Tchuř rent richting de bal. Tchuř geeft de bal voor. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş schiet op doel. Patricsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC Lacusteni 7:0

56e minuut.
Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Rekik rent richting de bal. Rekik passt de bal in één keer door. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Drăgănescu geeft een hoge lob. Rekik kopt de bal weg. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap. Patricsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nichifor geeft de bal voor. Grigorie is nu in balbezit. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Patricsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC Lacusteni 8:0

79e minuut.
Klungelig pakt Ştrulă de bal. Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu met een sublieme pass. Pirueta is nu in balbezit. Pirueta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Leivas rent richting de bal. Leivas passt de bal met de wreef. Ferestrău controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grigorie maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - FC Lacusteni 9:0

85e minuut.
Nichifor is nu in balbezit. Nichifor geeft de bal voor. Bătrânu probeert de bal met de borst te controleren. Pirueta is nu in balbezit. Pirueta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bătrânu kopt de bal weg. Daar is Banu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banu met een sublieme pass. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Saldías geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deteşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Fulga geeft de bal voor. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău schiet op doel. Daar is Pirueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirueta draait met de bal, schiet en ... Świerczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 67%, FC Lacusteni 33%.
AWESOME! - FC Lacusteni 9:0