Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid BAIETII VESELI
OldBoys6r Tactiek simplu
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
32 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
50.5 gemiddelde waardering 38.2
excellent Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Crisan passt de bal zonder na te denken. Micsoniu is nu in balbezit. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft de bal voor. Küng rent richting de bal. Küng haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - BAIETII VESELI 1:0

9e minuut.
Rivas speelt de bal door. Daar is Van Asselberghs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Asselberghs passt de bal met de wreef. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Plop geeft een hoge lob. Micsoniu kopt de bal weg. Holca geeft de bal voor. Küng is nu in balbezit. Küng schiet op doel. Paal! Lizarazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Inworp. Rivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trung Hạnh geeft een hoge lob. Küng maakt een snoekduik en kopt de bal. Lizarazu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - BAIETII VESELI 2:0

17e minuut.
Vornicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vornicu geeft een lange en hoge pass. Küng rent richting de bal. Küng draait met de bal, schiet en ... Lizarazu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - BAIETII VESELI 3:0

25e minuut.
Küng passt de bal zonder na te denken. Răduţă rent richting de bal. Răduţă met een sublieme pass. Küng rent richting de bal. Küng haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Crisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop speelt de bal door. Rivas geeft de bal voor. Küng springt en kopt de bal. Lizarazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Micsoniu probeert naar een medespeler te passen. Marina is nu in balbezit. Marina passt de bal zonder na te denken. Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Van Asselberghs is nu in balbezit. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - BAIETII VESELI 4:0

42e minuut.
Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas speelt de bal door. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - BAIETII VESELI 5:0

45e minuut.
Trung Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Răduţă de bal. Răduţă passt de bal zonder na te denken. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 41%, BAIETII VESELI 59%.
LV`s Real Madrid - BAIETII VESELI 5:0

51e minuut.
Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Holca geeft een lange en hoge pass. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng draait met de bal, schiet en ... Lizarazu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs onderschept slim de pass. Van Asselberghs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - BAIETII VESELI 6:0

53e minuut.
Trung Hạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hạnh passt de bal met de wreef. Răduţă rent richting de bal. Răduţă geeft een lange en hoge pass. Van Asselberghs springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - BAIETII VESELI 7:0

54e minuut.
Hârleaţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marăndici komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lizarazu met een harde bal richting middenveld. Tomoşoiu kopt de bal weg. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bölöni geeft de bal voor. Küng rent richting de bal. Daar is Küng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă schiet op doel. Lizarazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng passt de bal zonder na te denken. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă schiet op doel. Lizarazu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - BAIETII VESELI 8:0

62e minuut.
Doeltrap. Mare komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Răduţă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plop de bal. Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs draait met de bal, schiet en ... Lizarazu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - BAIETII VESELI 9:0

70e minuut.
Răduţă kopt de bal weg. Rivas is nu in balbezit. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Van Asselberghs heeft problemen om de bal te vangen. Van Asselberghs haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Küng is nu in balbezit. Küng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - BAIETII VESELI 10:0

80e minuut.
Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs passt de bal zonder na te denken. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă schiet op doel. Lizarazu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Crisan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă verovert de bal door een tackle van achteren. Gâlceavă schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 34%, BAIETII VESELI 66%.
LV`s Real Madrid - BAIETII VESELI 10:0