Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:22
  • Competitiewedstrijd: C U P
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7160
BAIETII VESELI LV`s Real Madrid
simplu Tactiek OldBoys6r
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
38.7 gemiddelde waardering 53.5
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Micsoniu is nu in balbezit. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas passt de bal zonder na te denken. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 0:1

4e minuut.
Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait onderschept slim de pass. Panait passt de bal zonder na te denken. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Daar is Răduţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răduţă met een sublieme pass. Rivas met een sublieme pass. Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lizarazu speelt de bal door. Trung Hạnh kopt de bal weg. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Răduţă heeft problemen om de bal te vangen. Răduţă geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Trung Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă passt de bal zonder na te denken. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă draait met de bal, schiet en ... Lizarazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 0:2

12e minuut.
Küng is nu in balbezit. Küng passt de bal in één keer door. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Răduţă passt de bal in één keer door. Gâlceavă rent richting de bal. Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal met de wreef. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Trung Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas geeft een hoge lob. Van Asselberghs krijgt zijn hoofd ertegen. Lizarazu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 0:3

17e minuut.
Crisan verovert de bal door een tackle van achteren. Crisan geeft een lange en hoge pass. Trung Hạnh speelt de bal door. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Răduţă rent richting de bal. Răduţă passt de bal zonder na te denken. Rivas speelt de bal door. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gherghel heeft problemen om de bal te vangen. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă schiet op doel. Lizarazu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 0:4

28e minuut.
Rivas geeft de bal voor. Crisan kopt de bal weg. Daar is Micsoniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Küng de bal. Küng speelt de bal door. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs schiet op doel. Lizarazu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 0:5

36e minuut.
Küng passt de bal met de wreef. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă draait met de bal, schiet en ... Marina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lizarazu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 0:6

40e minuut.
Lizarazu met een sublieme pass. Vornicu kopt de bal weg. Trung Hạnh speelt de bal door. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Voştinar onderschept slim de pass. Răduţă probeert naar een medespeler te passen. Rivas speelt de bal door. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 0:7

44e minuut.
Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs passt de bal met de wreef. Küng is nu in balbezit. Küng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 0:8

45e minuut.
Rivas onderschept slim de pass. Rivas geeft een hoge lob. Küng maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Crisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 78%, LV`s Real Madrid 22%.
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 0:9

50e minuut.
Eftimie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Micsoniu met de inworp. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 1:9

54e minuut.
Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă geeft een hoge lob. Voştinar probeert de bal aan de voet te houden. Van Asselberghs krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 1:10

58e minuut.
Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă geeft de bal voor. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă draait met de bal, schiet en ... Lizarazu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 1:11

60e minuut.
Micsoniu probeert naar een medespeler te passen. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă passt de bal in één keer door. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Răduţă geeft de bal voor. Crisan heeft problemen om de bal te vangen. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 1:12

68e minuut.
Trung Hạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hạnh geeft een hoge lob. Küng rent richting de bal. Küng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 1:13

71e minuut.
Klungelig pakt Küng de bal. Küng passt de bal in één keer door. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Crisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küng is nu in balbezit. Voştinar speelt de bal door. Küng geeft de bal voor. Gâlceavă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hạnh geeft de bal voor. Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Trung Hạnh geeft een hoge lob. Van Asselberghs rent richting de bal. Rivas met een sublieme pass. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Hârleaţă rent richting de bal. Trung Hạnh onderschept slim de pass. Trung Hạnh passt de bal met de wreef. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 1:14

89e minuut.
Holca speelt de bal door. Daar is Răduţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răduţă passt de bal in één keer door. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng draait met de bal, schiet en ... Lizarazu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs verovert de bal door een tackle van achteren. Van Asselberghs speelt de bal door. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 74%, LV`s Real Madrid 26%.
BAIETII VESELI - LV`s Real Madrid 1:14