Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 18:23
  • Competitiewedstrijd: C U P
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12230
BAIETII VESELI AWESOME!
simplu Tactiek ko
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
38.4 gemiddelde waardering 52.9
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen solide


6e minuut.
Birnicu passt de bal in één keer door. Rekik rent richting de bal. Rekik met een sublieme pass. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Drăgănescu geeft de bal voor. Crisan heeft problemen om de bal te vangen. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - AWESOME! 0:1

10e minuut.
Grigorie onderschept slim de pass. Klungelig pakt Muntean de bal. Muntean speelt de bal door. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cislariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cislariu geeft de bal voor. Klungelig pakt Deteşan de bal. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Micsoniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banu probeert naar een medespeler te passen. Rekik is nu in balbezit. Rekik geeft een lange en hoge pass. Deteşan krijgt zijn hoofd ertegen. Lizarazu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Plop geeft de bal voor. Tomoşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu geeft de bal voor. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Voştinar geeft de bal voor. Inworp. Muntean met een snelle inworp. Deteşan is nu in balbezit. Deteşan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Drăgănescu met een sublieme pass. Grigorie geeft de bal voor. Marina heeft problemen om de bal te vangen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Cislariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cislariu geeft een hoge lob. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan verovert de bal door een tackle van achteren. Deteşan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 68%, AWESOME! 32%.
BAIETII VESELI - AWESOME! 0:1

48e minuut.
Chojecki onderschept slim de pass. Chojecki geeft de bal voor. Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu onderschept slim de pass. Birnicu geeft een lange en hoge pass. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş schiet op doel. Lizarazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Banu is nu in balbezit. Banu geeft een hoge lob. Voştinar is nu in balbezit. Deteşan verovert de bal door een tackle van achteren. Deteşan geeft een hoge lob. Lizarazu bokst de bal weg.

53e minuut.
Rekik is nu in balbezit. Rekik geeft de bal voor. Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Deteşan is nu in balbezit. Deteşan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Voştinar passt de bal zonder na te denken. Muntean rent richting de bal. Muntean passt de bal met de wreef. Deteşan rent richting de bal. Deteşan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chojecki geeft een hoge lob. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean geeft een hoge lob. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - AWESOME! 0:2

81e minuut.
Lizarazu met een harde bal richting middenveld. Drăgănescu kopt de bal weg. Muntean probeert naar een medespeler te passen. Deteşan rent richting de bal. Deteşan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Birnicu geeft de bal voor. Gherghel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Lizarazu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - AWESOME! 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 68%, AWESOME! 32%.
BAIETII VESELI - AWESOME! 0:3