Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:23
  • Competitiewedstrijd: C U P
  • Stadion: Robert Barcă
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4215
AWESOME! BAIETII VESELI
ko Tactiek simplu
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
43.4 gemiddelde waardering 57.3
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Blerincă is nu in balbezit. Blerincă geeft een hoge lob. Agricola kopt de bal weg. Pitu is nu in balbezit. Pitu draait met de bal, schiet en ... Świerczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş passt de bal zonder na te denken. Schramm probeert naar een medespeler te passen. Pitu is nu in balbezit. Pitu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Covrig is nu in balbezit. Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu geeft een hoge lob. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 63%, BAIETII VESELI 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AWESOME! - BAIETII VESELI 0:0

52e minuut.
Pitu kopt de bal weg. Covrig is nu in balbezit. Drăgănescu begaat een overtreding. Covrig raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Covrig kan niet meer verder spelen. Răducioiu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu geeft de bal voor. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Wujaszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Berbecel geeft een lange en hoge pass. Agricola kopt de bal weg. Pitu is nu in balbezit. Pitu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - BAIETII VESELI 0:1

80e minuut.
Chaumont is nu in balbezit. Agricola onderschept slim de pass. Agricola speelt de bal door. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 58%, BAIETII VESELI 42%.
AWESOME! - BAIETII VESELI 0:1