Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid FC Lacusteni
OldBoys6r Tactiek proba
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 8
54 gemiddelde waardering 52.9
excellent Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Saldías is nu in balbezit. Saldías probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nichifor de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Troester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Leivas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saldías de bal. Nichifor rent richting de bal. Nichifor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - FC Lacusteni 0:1

7e minuut.
Trung Hạnh passt de bal in één keer door. Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal zonder na te denken. Küng rent richting de bal. Küng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Holca geeft een hoge lob. Buitenspel voor Küng. Goede buitenspelval van de verdediging. Reniero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Saldías heeft problemen om de bal te vangen. Saldías schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Van Asselberghs speelt de bal door. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie geeft de bal voor. Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Rivas geeft een hoge lob. Reniero kopt de bal weg. Żymirski kan de bal niet met de borst controleren. Van Asselberghs verovert de bal door een tackle van achteren. Van Asselberghs draait met de bal, schiet en ... Modan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Küng is nu in balbezit. Küng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Leivas speelt de bal door. Klungelig pakt Saldías de bal. Holca is nu in balbezit. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - FC Lacusteni 0:2

25e minuut.
Răduţă rent richting de bal. Răduţă geeft een lange en hoge pass. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Wacker geeft een lange en hoge pass. Saldías kopt de bal weg. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Troester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - FC Lacusteni 0:3

36e minuut.
Van Asselberghs onderschept slim de pass. Van Asselberghs passt de bal in één keer door. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - FC Lacusteni 1:3

39e minuut.
Reniero probeert naar een medespeler te passen. Leivas is nu in balbezit. Leivas passt de bal in één keer door. Daar is Nichifor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 53%, FC Lacusteni 47%.
LV`s Real Madrid - FC Lacusteni 1:3

48e minuut.
Bölöni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölöni geeft de bal voor. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - FC Lacusteni 2:3

55e minuut.
Wacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacker passt de bal met de wreef. Trung Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hạnh geeft de bal voor. Gâlceavă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal zonder na te denken. Küng rent richting de bal. Küng draait met de bal, schiet en ... Modan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LV`s Real Madrid - FC Lacusteni 3:3

81e minuut.
Van Asselberghs kopt de bal weg. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă heeft problemen om de bal te vangen. Gâlceavă draait met de bal, schiet en ... Modan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - FC Lacusteni 4:3

83e minuut.
Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu met een sublieme pass. Leivas rent richting de bal. Leivas geeft de bal voor. Nichifor maakt een snoekduik en kopt de bal. Troester bokst de bal weg.

87e minuut.
Reniero met een snelle inworp. Klungelig pakt Leivas de bal. Leivas met een sublieme pass. Bătrânu rent richting de bal. Bătrânu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 59%, FC Lacusteni 41%.
LV`s Real Madrid - FC Lacusteni 4:3