Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:23
  • Competitiewedstrijd: C U P
  • Stadion: FC Lacusteni Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3716
FC Lacusteni LV`s Real Madrid
proba Tactiek OldBoys6r
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 10
53.4 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten solide
solide Passen solide
formidabel Verdedigen solide


6e minuut.
Trung Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Van Asselberghs rent richting de bal. Reniero rent richting de bal. Van Asselberghs verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas geeft een hoge lob. Modan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bölöni geeft de bal voor. Holca probeert de bal aan de voet te houden. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - LV`s Real Madrid 1:0

30e minuut.
Reniero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Leivas kopt de bal weg. Leivas rent richting de bal. Leivas geeft een hoge lob. Fulga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Vienoranta heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hạnh speelt de bal door. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng draait met de bal, schiet en ... Modan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lacusteni - LV`s Real Madrid 1:1

34e minuut.
Reniero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Greavu komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Bölöni kopt de bal weg. Leivas is nu in balbezit. Leivas passt de bal in één keer door. Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 46%, LV`s Real Madrid 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lacusteni - LV`s Real Madrid 1:1

46e minuut.
Pirueta komt het veld opgelopen. Nichifor komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Greavu is nu in balbezit. Van Asselberghs verovert de bal door een tackle van achteren. Żymirski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żymirski krijgt een gele kaart. Van Asselberghs raakt geblesseerd tijdens het duel. Gâlceavă neemt de penalty, wat een uithaal! Modan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - LV`s Real Madrid 1:2

53e minuut.
Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzopek onderschept slim de pass. Trzopek passt de bal zonder na te denken. Fulga is nu in balbezit. Fulga haalt uit met een fantastische trap. Troester bokst de bal weg.

61e minuut.
Vienoranta rent richting de bal. Pirueta rent richting de bal. Pirueta passt de bal zonder na te denken. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Trung Hạnh de bal. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă passt de bal in één keer door. Küng rent richting de bal. Küng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wacker heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Küng stond buitenspel. Wacker maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Küng verovert de bal door een tackle van achteren. Küng passt de bal zonder na te denken. Żymirski onderschept slim de pass. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă draait met de bal, schiet en ... Modan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - LV`s Real Madrid 1:3

75e minuut.
Wacker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivas. Wacker raakt geblesseerd tijdens het duel. Chişcă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fulga springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rivas geeft een hoge lob. Carp kopt de bal weg. Küng is nu in balbezit. Küng draait met de bal, schiet en ... Modan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - LV`s Real Madrid 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 40%, LV`s Real Madrid 60%.
FC Lacusteni - LV`s Real Madrid 1:4