Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:23
  • Competitiewedstrijd: C U P
  • Stadion: FC Lacusteni Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1785
FC Lacusteni BAIETII VESELI
proba Tactiek simplu
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 39.2
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Bătrânu kopt de bal weg. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor passt de bal in één keer door. Saldías heeft problemen om de bal te vangen. Saldías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivas rent richting de bal. Leivas met een sublieme pass. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu bokst de bal weg. Saldías is nu in balbezit. Saldías draait met de bal, schiet en ... Lizarazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bătrânu kopt de bal weg. Ferestrău geeft een hoge lob. Saldías rent richting de bal. Saldías schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marina de bal onder controle te krijgen. Lizarazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Crisan rent richting de bal. Leivas verovert de bal door een tackle van achteren. Leivas geeft de bal voor. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Leivas geeft een lange en hoge pass. Bătrânu kopt de bal weg. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor schiet op doel. Lizarazu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tomoşoiu probeert naar een medespeler te passen. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arghirescu. Arghirescu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Leivas met een sublieme pass. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen. Saldías rent richting de bal. Saldías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - BAIETII VESELI 1:0

43e minuut.
Reniero verovert de bal door een tackle van achteren. Reniero geeft een hoge lob. Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 32%, BAIETII VESELI 68%.
FC Lacusteni - BAIETII VESELI 1:0

49e minuut.
Żymirski is nu in balbezit. Fulga is nu in balbezit. Fulga geeft een lange en hoge pass. Saldías rent richting de bal. Saldías schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Leivas probeert naar een medespeler te passen. Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nichifor de bal. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Lizarazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Trzopek kopt de bal weg. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nichifor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saldías legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - BAIETII VESELI 2:0

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ferestrău zal de hoekschop nemen. Daar is Plop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldías is nu in balbezit. Saldías draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Leivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leivas raakt geblesseerd tijdens het duel. Leivas met een snel genomen vrije trap. Nichifor krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Trzopek kopt de bal weg. Klungelig pakt Marina de bal. Saldías rent richting de bal. Saldías schiet op doel. Lizarazu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - BAIETII VESELI 3:0

69e minuut.
Klungelig pakt Trzopek de bal. Trzopek geeft de bal voor. Klungelig pakt Crisan de bal. Saldías rent richting de bal. Saldías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - BAIETII VESELI 4:0

80e minuut.
Trzopek met een sublieme pass. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldías verovert de bal door een tackle van achteren. Leivas rent richting de bal. Saldías geeft een hoge lob. Lizarazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu met een sublieme pass. Leivas is nu in balbezit. Leivas geeft een hoge lob. Nichifor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 34%, BAIETII VESELI 66%.
FC Lacusteni - BAIETII VESELI 4:0