Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid AWESOME!
OldBoys6r Tactiek ko
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 7
54.1 gemiddelde waardering 46.5
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


12e minuut.
Rivas passt de bal met de wreef. Trung Hạnh geeft een hoge lob. Gâlceavă kopt de bal weg. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs schiet op doel. Świerczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Chaumont de bal. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř met een sublieme pass. Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Carp met de inworp. Rivas is nu in balbezit. Küng rent richting de bal. Küng geeft de bal voor. Gâlceavă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Carp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivas geeft een lange en hoge pass. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă haalt uit met een fantastische trap. Świerczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - AWESOME! 1:0

27e minuut.
Chaumont kopt de bal weg. Vornicu probeert de bal aan de voet te houden. Deteşan is nu in balbezit. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mărcuş is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Trung Hạnh passt de bal in één keer door. Cislariu is nu in balbezit. Rivas onderschept slim de pass. Rivas geeft een hoge lob. Van Asselberghs maakt een snoekduik en kopt de bal. Świerczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 38%, AWESOME! 62%.
LV`s Real Madrid - AWESOME! 1:0

50e minuut.
Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă geeft een hoge lob. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng geeft de bal voor. Hadživuković onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rivas passt de bal zonder na te denken. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki verovert de bal door een tackle van achteren. Van Asselberghs verovert de bal door een tackle van achteren. Van Asselberghs haalt uit met een fantastische trap. Świerczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Van Asselberghs is nu in balbezit. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft de bal voor. Küng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - AWESOME! 2:0

79e minuut.
Trung Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hạnh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vornicu de bal. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Troester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Trung Hạnh de bal. Trung Hạnh geeft een hoge lob. Küng is nu in balbezit. Küng schiet op doel. Świerczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Küng rent richting de bal. Küng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 33%, AWESOME! 67%.
LV`s Real Madrid - AWESOME! 2:0