Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS As Trenčín
EVERYTHING ENDS Tactiek BuchtovaNemessis
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
55.9 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Kubala is nu in balbezit. Hildebrand verovert de bal door een tackle van achteren. Filczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hildebrand is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hildebrand zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Romančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perzak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - As Trenčín 1:0

8e minuut.
Janek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janek passt de bal met de wreef. Filczyk is nu in balbezit. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal. Jasica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Britos rent richting de bal. Britos geeft een lange en hoge pass. Matem rent richting de bal. Perzak onderschept slim de pass. Perzak haalt uit met een fantastische trap. Romančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Dadaşov met een sublieme pass. Filczyk is nu in balbezit. Britos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Britos krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Daar is Klímek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klímek met een sublieme pass. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Jasica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FA GENESIS - As Trenčín 1:1

32e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serafeim. Delgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dadaşov met een snel genomen vrije trap. Montero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Partel is nu in balbezit. Partel geeft een hoge lob. Škrobák kopt de bal weg. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - As Trenčín 1:2

41e minuut.
Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák passt de bal zonder na te denken. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Buitenspel voor Turčík. Goede buitenspelval van de verdediging. Törhönen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 61%, As Trenčín 39%.
FA GENESIS - As Trenčín 1:2

47e minuut.
Hildebrand passt de bal in één keer door. Malčovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Malčovič passt de bal met de wreef. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hildebrand kopt de bal weg. Törhönen is nu in balbezit. Matem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matem krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Daar is Kubala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Britos passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Jonas de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - As Trenčín 1:3

73e minuut.
Dadaşov speelt de bal door. Filczyk heeft problemen om de bal te vangen. Filczyk passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jonas met een sublieme pass. Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov passt de bal met de wreef. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dadaşov passt de bal met de wreef. Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - As Trenčín 1:4

90e minuut.
Hildebrand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado rent richting de bal. Jonas rent richting de bal. Delgado onderschept slim de pass. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Jasica bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 55%, As Trenčín 45%.
FA GENESIS - As Trenčín 1:4