Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Trenčín FA GENESIS
BuchtovaNemessis Tactiek EVRTNG GOES UP
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
62.3 gemiddelde waardering 59.5
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Šumrek is nu in balbezit. Šumrek passt de bal in één keer door. De Pinto geeft een lange en hoge pass. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Jasica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Partel bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Woyzeck legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kapka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jasica bokst de bal weg. Kapka is nu in balbezit. Kapka schiet op doel. Jasica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - FA GENESIS 1:0

4e minuut.
Romaniello controleert de bal met de borst. Hildebrand onderschept slim de pass. Škrobák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škrobák krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klímek geeft de bal voor. Jonas is nu in balbezit. Kapka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapka krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Dadaşov probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jasica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov passt de bal met de wreef. Serafeim verovert de bal door een tackle van achteren. Kapka is nu in balbezit. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Jasica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 58%, FA GENESIS 42%.
As Trenčín - FA GENESIS 1:0

57e minuut.
Škrobák passt de bal zonder na te denken. Dadaşov heeft problemen om de bal te vangen. Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Šumrek probeert naar een medespeler te passen. Kapka is nu in balbezit. Serafeim begaat een overtreding. Kapka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kapka komt bij de bal en schiet. Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Törhönen rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Britos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen. Romančík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
As Trenčín - FA GENESIS 1:1

90e minuut.
Britos met een sublieme pass. Janek geeft een lange en hoge pass. Partel bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado draait met de bal, schiet en ... Jasica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 44%, FA GENESIS 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
As Trenčín - FA GENESIS 1:1