Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppers OnlyWinners
bazal-bra Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 24.3
redelijk Schieten zwak
zwak Passen matig
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Čermák is nu in balbezit. Knát verovert de bal door een tackle van achteren. Počkaj rent richting de bal. Knát bereikt de bal nog maar net als eerste. Knát draait met de bal, schiet en ... Juchár bokst de bal weg.

5e minuut.
Bilík geeft de bal voor. Inworp. Knát zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanlıoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Schulay de bal. Bačko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačko passt de bal in één keer door. Počkaj rent richting de bal. Počkaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Schulay rent richting de bal. Schulay speelt de bal door. Počkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Knát bereikt de bal nog maar net als eerste. Knát schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Knát heeft problemen om de bal te vangen. Repík is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vojka. Vojka krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Gilanlıoğlu is nu in balbezit. Gilanlıoğlu geeft de bal voor. Počkaj is nu in balbezit. Knát is nu in balbezit. Knát draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vavra bereikt de bal nog maar net als eerste. Počkaj onderschept slim de pass. Počkaj met een sublieme pass. Knát bereikt de bal nog maar net als eerste. Knát draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kuchár geeft de bal voor. Repík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Repík moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Repík kan niet meer verder spelen. Kubov komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Počkaj rent richting de bal. Knát is nu in balbezit. Počkaj rent richting de bal. Počkaj draait met de bal, schiet en ... Deško probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juchár bokst de bal weg. Počkaj is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OnlyWinners 1:0

44e minuut.
Gilanlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Vojka rent richting de bal. Vojka speelt de bal door. Knát bereikt de bal nog maar net als eerste. Knát draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 47%, OnlyWinners 53%.
Peppers - OnlyWinners 1:0

46e minuut.
Fulý komt het veld opgelopen. Vojenský komt het veld opgelopen. Mutuška komt het veld opgelopen. Eg komt het veld opgelopen. Morong komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Schulay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eg is nu in balbezit. Eg met een sublieme pass. Mutuška bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutuška draait met de bal, schiet en ... Juchár bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OnlyWinners 2:0

69e minuut.
Eg is nu in balbezit. Mutuška rent richting de bal. Daar is Eg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutuška rent richting de bal. Mutuška draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bačko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Eg de bal. Eg haalt uit met een fantastische trap. Deško probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OnlyWinners 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 38%, OnlyWinners 62%.
Peppers - OnlyWinners 3:0