Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyWinners As Trenčín
Attack Tactiek BuchtovaNemessis
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 57.3
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen formidabel
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Škrobák is nu in balbezit. Škrobák passt de bal met de wreef. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Juchár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:1

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Juchár niet meer kan verder spelen. Hecht komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Delgado passt de bal zonder na te denken. Montero rent richting de bal. Škrobák rent richting de bal. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Delgado springt en kopt de bal. Hecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap. Hecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:2

7e minuut.
Škrobák met een sublieme pass. Daar is Klímek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klímek speelt de bal door. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Škrobák met een sublieme pass. Klungelig pakt Dadaşov de bal. Dadaşov speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:3

9e minuut.
Deško speelt de bal door. Bilík rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado schiet op doel. Hecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:4

11e minuut.
Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov passt de bal in één keer door. Čermák is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:5

16e minuut.
Dadaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Dadaşov met een sublieme pass. Filczyk heeft problemen om de bal te vangen. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Montero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hecht trapt de bal weg. Škrobák kopt de bal weg. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap. Deško probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Škrobák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrobák geeft een hoge lob. Deško kopt de bal weg. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Hecht met een harde bal richting middenveld. Dadaşov kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:6

23e minuut.
Deško geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filczyk met de inworp. Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Filczyk controleert de bal met de borst. Filczyk met een sublieme pass. Dadaşov speelt de bal door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hecht trapt de bal weg. Klímek kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:7

29e minuut.
Bilík geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filczyk met de inworp. Dadaşov geeft een hoge lob. Montero springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Blaško controleert de bal met de borst. Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Klímek speelt de bal door. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:8

38e minuut.
Daar is Škrobák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Klímek probeert naar een medespeler te passen. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Deško de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Hecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:9

40e minuut.
Hecht speelt de bal door. Bilík heeft problemen om de bal te vangen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Hecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:10

41e minuut.
Kuchár met een sublieme pass. Klungelig pakt Kubov de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Hecht trapt de bal weg. Klímek speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Filczyk is nu in balbezit. Filczyk speelt de bal door. Škrobák speelt de bal door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Čermák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák onderschept slim de pass. Škrobák speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 86%, As Trenčín 14%.
OnlyWinners - As Trenčín 0:10

47e minuut.
Klungelig pakt Montero de bal. Montero met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Hecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:11

47e minuut.
Kubala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galabov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Škrobák rent richting de bal. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Delgado kopt de bal weg. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Vavra is nu in balbezit. Vavra passt de bal in één keer door. Fenčík probeert naar een medespeler te passen. Klímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klímek draait met de bal, schiet en ... Hecht bokst de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:12

54e minuut.
Fenčík geeft een hoge lob. Filczyk kan de bal niet met de borst controleren. Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:13

56e minuut.
Janek met een sublieme pass. Filczyk is nu in balbezit. Filczyk passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Delgado is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montero maakt een snoekduik en kopt de bal. Hecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:14

61e minuut.
Dadaşov speelt de bal door. Filczyk is nu in balbezit. Filczyk met een sublieme pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov passt de bal in één keer door. Delgado rent richting de bal. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák heeft problemen om de bal te vangen. Škrobák geeft de bal voor. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:15

66e minuut.
Loula bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Škrobák speelt de bal door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hecht met een harde bal richting middenveld. Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov speelt de bal door. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:16

73e minuut.
Deško geeft een lange en hoge pass. Klímek rent richting de bal. Klímek speelt de bal door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Čermák rent richting de bal. Klímek onderschept slim de pass. Klímek geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Daar is Dadaşov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadaşov speelt de bal door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:17

84e minuut.
Filczyk is nu in balbezit. Filczyk geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Hecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:18

85e minuut.
Škrobák rent richting de bal. Škrobák met een sublieme pass. Filczyk speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:19

88e minuut.
Doeltrap. Hecht trapt de bal weg van het doel. Inworp. Filczyk met de inworp. Dadaşov geeft een hoge lob. Hecht bokst de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Hecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:20

88e minuut.
Loula met een sublieme pass. Kuchár probeert naar een medespeler te passen. Loula heeft problemen om de bal te vangen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... Hecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - As Trenčín 0:21

89e minuut.
Loula speelt de bal door. Kuchár met een sublieme pass. Račák is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado schiet op doel. Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 91%, As Trenčín 9%.
OnlyWinners - As Trenčín 0:21