Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Trenčín OnlyWinners
BuchtovaNemessis Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 26.2
very good Schieten weak
excellent Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Klímek met een sublieme pass. Vukšič probeert naar een medespeler te passen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 1:0

9e minuut.
Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov passt de bal met de wreef. Kolcun rent richting de bal. Kolcun haalt uit met een fantastische trap. Bilík probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 2:0

11e minuut.
Buitenspel voor Loula. Goede buitenspelval van de verdediging. De Pinto neemt vlug de vrije trap. Kolcun kopt de bal weg. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap. Hecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 3:0

15e minuut.
Inworp. Vukšič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov geeft de bal voor. Kolcun maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hecht speelt de bal door. Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák geeft de bal voor. Kolcun is nu in balbezit. Kolcun draait met de bal, schiet en ... Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov geeft een lange en hoge pass. Kolcun kopt de bal weg. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 4:0

29e minuut.
Fenčík geeft de bal voor. Daar is Rajna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klímek probeert naar een medespeler te passen. Kolcun is nu in balbezit. Kolcun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kolcun onderschept slim de pass. Kolcun met een sublieme pass. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Kolcun springt en kopt de bal. Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Klímek rent richting de bal. Čermák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klímek raakt geblesseerd tijdens het duel. Klímek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kolcun springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Vavra passt de bal zonder na te denken. Bilík heeft problemen om de bal te vangen. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. Hecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 5:0

37e minuut.
Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Kolcun rent richting de bal. Kolcun passt de bal in één keer door. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Hecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Vukšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukšič passt de bal in één keer door. Daar is Kolcun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 6:0

40e minuut.
Dadaşov heeft problemen om de bal te vangen. Dadaşov geeft een hoge lob. Kolcun kopt de bal weg. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 7:0

40e minuut.
Kuchár speelt de bal door. Blaško heeft problemen om de bal te vangen. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. Hecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

45e minuut.
Škrobák rent richting de bal. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 22%, OnlyWinners 78%.
As Trenčín - OnlyWinners 7:0

48e minuut.
Dadaşov passt de bal in één keer door. Vukšič rent richting de bal. Vukšič passt de bal in één keer door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Čermák rent richting de bal. Kolcun verovert de bal door een tackle van achteren. Kolcun passt de bal zonder na te denken. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov geeft een lange en hoge pass. Daar is Fenčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Hecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 8:0

58e minuut.
Klímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klímek passt de bal zonder na te denken. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Hecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 9:0

60e minuut.
Dadaşov met een sublieme pass. Škrobák rent richting de bal. Škrobák speelt de bal door. Kolcun rent richting de bal. Kolcun draait met de bal, schiet en ... Hecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Čermák heeft problemen om de bal te vangen. Vavra is nu in balbezit. Montero onderschept slim de pass. Montero draait met de bal, schiet en ... Hecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 10:0

65e minuut.
Vukšič met de inworp. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov passt de bal met de wreef. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Montero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 11:0

66e minuut.
Daar is Loula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero geeft een lange en hoge pass. Kolcun rent richting de bal. Kolcun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov probeert naar een medespeler te passen. Vukšič speelt de bal door. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vukšič kopt de bal weg. Čermák heeft problemen om de bal te vangen. Dadaşov probeert naar een medespeler te passen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Škrobák met een snelle inworp. Klímek rent richting de bal. Klímek geeft een lange en hoge pass. Montero springt en kopt de bal. Hecht bokst de bal weg.

75e minuut.
Vukšič probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dadaşov de bal. Dadaşov met een sublieme pass. Vukšič rent richting de bal. Vukšič geeft een lange en hoge pass. Hecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hecht is nu in balbezit. Hecht geeft een lange en hoge pass. Daar is Blaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukšič is nu in balbezit. Vukšič geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kolcun is nu in balbezit. Kolcun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 12:0

80e minuut.
Romaniello rent richting de bal. Škrobák rent richting de bal. Račák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Račák is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Daar is Čermák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Hecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Čermák bereikt de bal nog maar net als eerste. Čermák probeert naar een medespeler te passen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... Hecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - OnlyWinners 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 13%, OnlyWinners 87%.
As Trenčín - OnlyWinners 13:0