Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS Peppers
mr. high pressah Tactiek bazal-bra
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 29.4
redelijk Schieten zwak
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak geeft een hoge lob. Daar is Vojenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turčík is nu in balbezit. Turčík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hildebrand is nu in balbezit. Vojenský verovert de bal door een tackle van achteren. Vojenský speelt de bal door. Britos bereikt de bal nog maar net als eerste. Britos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Partel passt de bal in één keer door. Britos is nu in balbezit. Britos passt de bal zonder na te denken. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Knát kopt de bal weg. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Počkaj onderschept slim de pass. Počkaj schiet op doel. Jasica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Peppers 0:1

29e minuut.
Kalinowski rent richting de bal. Serafeim verovert de bal door een tackle van achteren. Serafeim passt de bal zonder na te denken. Turčík is nu in balbezit. Turčík schiet op doel. Turpçu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Turpçu trapt de bal weg. Serafeim kopt de bal weg. Tănăsoaica kan de bal niet met de borst controleren. Turčík is nu in balbezit. Turčík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FA GENESIS - Peppers 1:1

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vojenský met een harde bal richting middenveld. Serafeim kopt de bal weg. Turčík is nu in balbezit. Turčík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Malčovič passt de bal met de wreef. Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand geeft een hoge lob. Britos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Peppers 2:1

44e minuut.
Jonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Počkaj verovert de bal door een tackle van achteren. Počkaj passt de bal in één keer door. Knát rent richting de bal. Knát draait met de bal, schiet en ... Jasica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 28%, Peppers 72%.
FA GENESIS - Peppers 2:1

46e minuut.
Kardobel komt het veld opgelopen. Pangaré komt het veld opgelopen. Törhönen komt het veld opgelopen. Mutuška komt het veld opgelopen. Fulý komt het veld opgelopen. Štefanák komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kardobel is nu in balbezit. Kardobel geeft een hoge lob. Britos geeft de bal voor. Turčík krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Peppers 3:1

56e minuut.
Fulý met een snelle inworp. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck probeert naar een medespeler te passen. Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Serafeim speelt de bal door. Partel rent richting de bal. Partel passt de bal in één keer door. Britos rent richting de bal. Britos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Štefanák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hildebrand met een snelle inworp. Woyzeck rent richting de bal. Woyzeck geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Woyzeck onderschept slim de pass. Woyzeck passt de bal zonder na te denken. Čuj met een sublieme pass. Britos bereikt de bal nog maar net als eerste. Britos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Peppers 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 18%, Peppers 82%.
FA GENESIS - Peppers 4:1