Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS OnlyWinners
EVERYTHING ENDS Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
48 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 23
very good Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Britos geeft een hoge lob. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Bilík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Britos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deško heeft problemen om de bal te vangen. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hildebrand met een sublieme pass. Jonas rent richting de bal. Jonas geeft de bal voor. Hildebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hildebrand haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Makaryan onderschept slim de pass. Makaryan speelt de bal door. Hildebrand heeft problemen om de bal te vangen. Malčovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Malčovič draait met de bal, schiet en ... Hecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 1:0

13e minuut.
Deško probeert naar een medespeler te passen. Britos kopt de bal weg. Čermák heeft problemen om de bal te vangen. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 2:0

15e minuut.
Deško onderschept slim de pass. Bilík is nu in balbezit. Bilík geeft de bal voor. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vavra speelt de bal door. Makaryan met een sublieme pass. Klungelig pakt Törhönen de bal. Törhönen draait met de bal, schiet en ... Hecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 3:0

22e minuut.
Fenčík is nu in balbezit. Hildebrand verovert de bal door een tackle van achteren. Hildebrand passt de bal zonder na te denken. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Britos geeft een lange en hoge pass. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen. Turčík springt en kopt de bal. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 4:0

30e minuut.
Inworp. Jonas met een snelle inworp. Makaryan speelt de bal door. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Makaryan met de inworp. Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand geeft de bal voor. Törhönen springt en kopt de bal. Hecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 5:0

35e minuut.
Deško probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hildebrand is nu in balbezit. Fenčík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fenčík krijgt een gele kaart. Hildebrand raakt geblesseerd tijdens het duel. Makaryan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hildebrand kopt de bal weg. Törhönen rent richting de bal. Törhönen schiet op doel. Hecht bokst de bal weg.

38e minuut.
Fenčík probeert naar een medespeler te passen. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Hecht met een sublieme pass. Malčovič kopt de bal weg. Törhönen is nu in balbezit. Turčík rent richting de bal. Turčík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Törhönen de bal. Törhönen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fenčík controleert de bal met de borst. Hecht bokst de bal weg.

41e minuut.
Hecht speelt de bal door. Bilík kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Deško de bal onder controle te krijgen. Turčík rent richting de bal. Turčík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Makaryan speelt de bal door. Hildebrand heeft problemen om de bal te vangen. Hildebrand met een sublieme pass. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen draait met de bal, schiet en ... Hecht bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 13%, OnlyWinners 87%.
FA GENESIS - OnlyWinners 5:0

50e minuut.
Kubov is nu in balbezit. Malčovič onderschept slim de pass. Malčovič geeft een lange en hoge pass. Turčík rent richting de bal. Turčík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Malčovič rent richting de bal. Malčovič geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Törhönen de bal onder controle te krijgen. Turčík rent richting de bal. Turčík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 6:0

53e minuut.
Hildebrand geeft een hoge lob. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík draait met de bal, schiet en ... Törhönen heeft problemen om de bal te vangen. Törhönen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 7:0

54e minuut.
Bilík geeft een hoge lob. Makaryan rent richting de bal. Makaryan speelt de bal door. Turčík rent richting de bal. Turčík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Britos onderschept slim de pass. Britos geeft de bal voor. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen haalt uit met een fantastische trap. Hecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 8:0

59e minuut.
Klungelig pakt Turčík de bal. Turčík probeert naar een medespeler te passen. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen schiet op doel. Hecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 9:0

61e minuut.
Makaryan is nu in balbezit. Makaryan geeft de bal voor. Klungelig pakt Bilík de bal. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Makaryan met een snelle inworp. Malčovič rent richting de bal. Malčovič geeft de bal voor. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 10:0

63e minuut.
Čermák bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen verovert de bal door een tackle van achteren. Turčík rent richting de bal. Törhönen rent richting de bal. Törhönen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vavra rent richting de bal. Hildebrand onderschept slim de pass. Hildebrand probeert naar een medespeler te passen. Daar is Törhönen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törhönen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hecht trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makaryan met de inworp. Hildebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hildebrand geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Makaryan is nu in balbezit. Makaryan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deško de bal. Törhönen rent richting de bal. Törhönen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Fenčík probeert naar een medespeler te passen. Čermák bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík verovert de bal door een tackle van achteren. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen schiet op doel. Hecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Daar is Blaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaryan geeft een hoge lob. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Partel passt de bal in één keer door. Woyzeck rent richting de bal. Woyzeck geeft een lange en hoge pass. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 11:0

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Bilík de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Britos neemt de hoekschop. Törhönen rent richting de bal. Törhönen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 12:0

76e minuut.
Malčovič passt de bal met de wreef. Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand passt de bal met de wreef. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen draait met de bal, schiet en ... Hecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Hildebrand rent richting de bal. Hildebrand geeft de bal voor. Daar is Fenčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fenčík geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hildebrand met de inworp. Makaryan controleert de bal met de borst. Makaryan geeft de bal voor. Hecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Hildebrand geeft een hoge lob. Turčík is nu in balbezit. Bilík onderschept slim de pass. Törhönen verovert de bal door een tackle van achteren. Törhönen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Makaryan probeert de bal met de borst te controleren. Makaryan met een sublieme pass. Törhönen rent richting de bal. Törhönen schiet op doel. Hecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 13:0

90e minuut.
Bilík is nu in balbezit. Britos verovert de bal door een tackle van achteren. Britos passt de bal zonder na te denken. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen draait met de bal, schiet en ... Hecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - OnlyWinners 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 10%, OnlyWinners 90%.
FA GENESIS - OnlyWinners 14:0