Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppers As Trenčín
bazal-bra Tactiek BuchtovaNemessis
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 58
average Schieten outstanding
adequate Passen very good
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka passt de bal in één keer door. Klímek heeft problemen om de bal te vangen. Klímek geeft een hoge lob. Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Kapka verovert de bal door een tackle van achteren. Kapka met een sublieme pass. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Kňazovčík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - As Trenčín 0:1

10e minuut.
Klímek verovert de bal door een tackle van achteren. Šumrek met een sublieme pass. Kapka rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nobili geeft de bal voor. Klímek rent richting de bal. Klímek geeft een hoge lob. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen. Kňazovčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - As Trenčín 0:2

19e minuut.
Dadaşov speelt de bal door. Klímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klímek geeft de bal voor. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Kňazovčík bokst de bal weg.

22e minuut.
Klímek passt de bal in één keer door. Šumrek rent richting de bal. Šumrek passt de bal in één keer door. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado draait met de bal, schiet en ... Kňazovčík bokst de bal weg.

25e minuut.
Filczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grigorescu komt het veld opgelopen.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado met de inworp. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu geeft een hoge lob. Kapka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Flámek geeft een hoge lob. Grigorescu kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Kňazovčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - As Trenčín 0:3

30e minuut.
Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka is nu in balbezit. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Morong heeft problemen om de bal te vangen. Pigłowski geeft de bal voor. Grigorescu kopt de bal weg. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka draait met de bal, schiet en ... Kňazovčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Dadaşov passt de bal in één keer door. Klímek is nu in balbezit. Klímek geeft een lange en hoge pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orvek de bal. Kapka rent richting de bal. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Kňazovčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - As Trenčín 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 82%, As Trenčín 18%.
Peppers - As Trenčín 0:4

46e minuut.
Knát komt het veld opgelopen. Vojenský komt het veld opgelopen. Kudlica komt het veld opgelopen. Vojka komt het veld opgelopen. Tokoly komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu geeft een lange en hoge pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Kňazovčík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - As Trenčín 0:5

55e minuut.
De Pinto met een sublieme pass. Klímek rent richting de bal. Klímek geeft de bal voor. Kapka krijgt zijn hoofd ertegen. Kňazovčík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Delgado is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - As Trenčín 0:6

56e minuut.
Romaniello is nu in balbezit. Romaniello geeft een lange en hoge pass. Daar is Tokoly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Kňazovčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Knát onderschept slim de pass. Matem geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Knát de bal onder controle te krijgen. Kapka rent richting de bal. Kapka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vojka probeert naar een medespeler te passen. Tokoly met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Kňazovčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - As Trenčín 0:7

66e minuut.
Vojka speelt de bal door. Nobili met een sublieme pass. Pigłowski probeert naar een medespeler te passen. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vojka rent richting de bal. Klímek verovert de bal door een tackle van achteren. Klímek geeft een hoge lob. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Geert geeft een hoge lob. Romaniello kopt de bal weg. Klungelig pakt Schulay de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - As Trenčín 0:8

76e minuut.
Dadaşov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Geert de bal onder controle te krijgen. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Kňazovčík bokst de bal weg.

90e minuut.
Dadaşov kopt de bal weg. Geert heeft problemen om de bal te vangen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka onderschept slim de pass. Kapka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 79%, As Trenčín 21%.
Peppers - As Trenčín 0:8