Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Potente Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1758
Potente Newland
3-5-2 Tactiek amichevole
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 43.5
adequate Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen good


9e minuut.
Ayankin speelt de bal door. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Butulan zijn tegenspeler op de grond. Butulan krijgt een gele kaart. Kurlej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayankin wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kurlej passt de bal met de wreef. Ayankin geeft een hoge lob. Królikowski controleert de bal met de borst. Bosschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschaert draait met de bal, schiet en ... Preis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Newland 0:1

17e minuut.
Daar is Tirone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tirone passt de bal in één keer door. Bosschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschaert draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ayankin kopt de bal weg. Tirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirone passt de bal met de wreef. Kurlej heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bosschaert kopt de bal weg. Daar is Królikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej schiet op doel. Królikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Faiolone verovert de bal door een tackle van achteren. Faiolone geeft een lange en hoge pass. Daar is Mesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perdiz rent richting de bal. Perdiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Potente - Newland 1:1

34e minuut.
Lisagor passt de bal in één keer door. Kurlej speelt de bal door. Ayankin heeft problemen om de bal te vangen. Ayankin geeft een hoge lob. Bosschaert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Newland 1:2

37e minuut.
Ayankin met de inworp. Tirone rent richting de bal. Tirone geeft een lange en hoge pass. Bosschaert rent richting de bal. Bosschaert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Charton bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Faiolone rent richting de bal. Susuzoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Susuzoğlu met een sublieme pass. Bosschaert rent richting de bal. Bosschaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ayankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayankin geeft de bal voor. Daar is Tirone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tirone geeft een lange en hoge pass. Bosschaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Preis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potente 67%, Newland 33%.
Potente - Newland 1:2

49e minuut.
Faiolone kopt de bal weg. Klungelig pakt Tirone de bal. Tirone passt de bal in één keer door. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ayankin neemt de hoekschop. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Juanito probeert naar een medespeler te passen. Ayankin rent richting de bal. Ayankin met een sublieme pass. Kurlej rent richting de bal. Kurlej schiet op doel. Preis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Tirone rent richting de bal. Ardemir rent richting de bal. Tirone onderschept slim de pass. Tirone probeert naar een medespeler te passen. Ayankin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej passt de bal in één keer door. Daar is Butulan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ayankin geeft een hoge lob. Susuzoğlu rent richting de bal. Susuzoğlu geeft een lange en hoge pass. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Brown geeft een hoge lob. Ayankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayankin met een sublieme pass. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kurlej passt de bal in één keer door. Ayankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayankin geeft de bal voor. Bosschaert rent richting de bal. Bosschaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tirone met een sublieme pass. Ayankin is nu in balbezit. Ayankin probeert naar een medespeler te passen. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurlej rent richting de bal. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski geeft een hoge lob. Inworp. Ayankin met de inworp. Brown geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potente 71%, Newland 29%.
Potente - Newland 1:2