Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sosnowianka321 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1954
Sosnowianka321 Les boufs
atak Tactiek Live
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.2 gemiddelde waardering 63.2
good Schieten outstanding
good Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Pérez Guirado geeft de bal voor. Vergilov kopt de bal weg. Pilát met een sublieme pass. Vergilov is nu in balbezit. Vergilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Les boufs 0:1

5e minuut.
Pérez Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Guirado speelt de bal door. Vergilov is nu in balbezit. Pilát bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilát schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ambühl verovert de bal door een tackle van achteren. Pilát probeert naar een medespeler te passen. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Les boufs 0:2

15e minuut.
Mattheus geeft de bal voor. Vergilov kopt de bal weg. Pérez Guirado speelt de bal door. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Amador geeft een hoge lob. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilát met een sublieme pass. Sordyl rent richting de bal. Sordyl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Les boufs 0:3

24e minuut.
Pilát met een snelle inworp. Rekéty is nu in balbezit. Ambühl verovert de bal door een tackle van achteren. Ambühl geeft een hoge lob. Vergilov springt en kopt de bal. Souxes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kabanellis is nu in balbezit. Sordyl onderschept slim de pass. Pérez Guirado is nu in balbezit. Pérez Guirado geeft een hoge lob. Vergilov springt en kopt de bal. Souxes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pilát bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilát haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Ambühl geeft een hoge lob. Mesikämmen kan de bal niet met de borst controleren. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov haalt uit met een fantastische trap. Souxes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kabanellis verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pérez Guirado neemt de hoekschop. Vergilov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hanuch met een sublieme pass. Parietti rent richting de bal. Mattheus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mattheus krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sordyl kopt de bal weg. Mesikämmen controleert de bal met de borst. Vergilov is nu in balbezit. Vergilov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pérez Guirado rent richting de bal. Pérez Guirado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Les boufs 0:4

36e minuut.
Vergilov is nu in balbezit. Pérez Guirado is nu in balbezit. Pérez Guirado passt de bal in één keer door. Vergilov rent richting de bal. Vergilov haalt uit met een fantastische trap. Souxes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pérez Guirado passt de bal in één keer door. Pilát is nu in balbezit. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Les boufs 0:5

39e minuut.
Sordyl kopt de bal weg. Klungelig pakt Vergilov de bal. Kabanellis rent richting de bal. Vergilov verovert de bal door een tackle van achteren. Vergilov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kabanellis onderschept slim de pass. Kabanellis passt de bal in één keer door. Pérez Guirado speelt de bal door. Vergilov is nu in balbezit. Vergilov schiet op doel. Souxes bokst de bal weg. Souxes met een sublieme pass. Pérez Guirado geeft een lange en hoge pass. Pilát kopt de bal weg. Vergilov is nu in balbezit. Vergilov haalt uit met een fantastische trap. Souxes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 80%, Les boufs 20%.
Sosnowianka321 - Les boufs 0:5

47e minuut.
Ambühl rent richting de bal. Ambühl geeft een hoge lob. Vergilov is nu in balbezit. Vergilov haalt uit met een fantastische trap. Souxes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Les boufs 0:6

54e minuut.
Hanuch is nu in balbezit. Hanuch geeft de bal voor. Krynicki heeft problemen om de bal te vangen. Bobrovnický rent richting de bal. Bobrovnický haalt uit met een fantastische trap. Siraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pérez Guirado is nu in balbezit. Pérez Guirado passt de bal met de wreef. Vergilov is nu in balbezit. Vergilov draait met de bal, schiet en ... Souxes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Les boufs 0:7

63e minuut.
Pilát geeft de bal voor. Kabanellis is nu in balbezit. Sordyl verovert de bal door een tackle van achteren. Sordyl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Les boufs 0:8

63e minuut.
Butea komt het veld opgelopen. Karaköprü komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pilát met een sublieme pass. Vergilov rent richting de bal. Vergilov speelt de bal door. Karaköprü rent richting de bal. Karaköprü haalt uit met een fantastische trap. Souxes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Karaköprü rent richting de bal. Karaköprü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kabanellis heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Guirado schiet op doel. Souxes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pilát geeft de bal voor. Pérez Guirado maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Butea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karaköprü de bal. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov haalt uit met een fantastische trap. Souxes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Les boufs 0:9

72e minuut.
Daar is Vergilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Guirado passt de bal zonder na te denken. Karaköprü heeft problemen om de bal te vangen. Karaköprü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Krynicki geeft een hoge lob. Pilát bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilát passt de bal met de wreef. Vergilov rent richting de bal. Vergilov schiet op doel. Souxes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Bagsik is nu in balbezit. Bagsik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bobrovnický de bal onder controle te krijgen. Vergilov is nu in balbezit. Vergilov draait met de bal, schiet en ... Souxes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pilát geeft de bal voor. Karaköprü krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Les boufs 0:10

80e minuut.
Pérez Guirado rent richting de bal. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Karaköprü de bal. Pérez Guirado is nu in balbezit. Pérez Guirado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vergilov de bal. Vergilov draait met de bal, schiet en ... Souxes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pilát bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilát haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 66%, Les boufs 34%.
Sosnowianka321 - Les boufs 0:10