Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Popielniczka
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7144
Spędobydlińsk Tur Turek
true532luty Tactiek t
44% Balbezit 56%
4% Spel op eigen helft 96%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 58.9
formidable Schieten good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Inworp. Uluerdem met een snelle inworp. Jarzynowski probeert de bal met de borst te controleren. Jarzynowski geeft een hoge lob. Śliwka maakt een snoekduik en kopt de bal. Pietra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pietra is nu in balbezit. Pietra geeft de bal voor. Daar is Gałus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałus geeft een hoge lob. Śliwka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Tur Turek 1:0

14e minuut.
Tarabello verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabello geeft een hoge lob. Grądzki is nu in balbezit. Grądzki passt de bal met de wreef. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Tur Turek 2:0

16e minuut.
Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gordić neemt de hoekschop. Uluerdem springt en kopt de bal. Śliwka krijgt zijn hoofd ertegen. Pietra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Uluerdem is nu in balbezit. Tarabello is nu in balbezit. Gordić speelt de bal door. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Paal! Kłosiński is nu in balbezit. Jarzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzynowski geeft een hoge lob. Śliwka krijgt zijn hoofd ertegen. Pietra bokst de bal weg.

27e minuut.
Huber geeft de bal voor. Śliwka speelt de bal door. Grądzki is nu in balbezit. Grądzki geeft een lange en hoge pass. Uluerdem krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tarabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem geeft de bal voor. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Pietra bokst de bal weg. Tarabello rent richting de bal. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Tur Turek 3:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordić met een snelle inworp. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Śliwka rent richting de bal. Pietra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Tur Turek 4:0

35e minuut.
Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jarzynowski zal de hoekschop nemen. Uluerdem kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Huber de bal. Tarabello rent richting de bal. Śliwka begaat een overtreding. Śliwka krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sima passt de bal zonder na te denken. Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski onderschept slim de pass. Jarzynowski geeft een hoge lob. Śliwka krijgt zijn hoofd ertegen. Pietra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Tarabello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem passt de bal zonder na te denken. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Tur Turek 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spędobydlińsk 6%, Tur Turek 94%.
Spędobydlińsk - Tur Turek 5:0

46e minuut.
Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber passt de bal in één keer door. Inworp. Gordić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uluerdem geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śliwka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Tur Turek 6:0

47e minuut.
Uluerdem probeert de bal aan de voet te houden. Tarabello is nu in balbezit. Uluerdem onderschept slim de pass. Uluerdem schiet op doel. Śliwka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Pietra speelt de bal door. Inworp. Gordić met een snelle inworp. Uluerdem geeft de bal voor. Śliwka maakt een snoekduik en kopt de bal. Pietra bokst de bal weg. Huber speelt de bal door. Daar is Fredericks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Jarzynowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uluerdem geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Tur Turek 7:0

50e minuut.
Aracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aracı passt de bal in één keer door. Śliwka rent richting de bal. Śliwka schiet op doel. Pietra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Tur Turek 8:0

57e minuut.
Kanar is nu in balbezit. Jarzynowski speelt de bal door. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap. Pietra probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Gordić met de inworp. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem geeft een lange en hoge pass. Śliwka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tarabello verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kłosiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Jarzynowski met een snelle inworp. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Huber trapt de bal weg. Fredericks is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarzynowski met de inworp. Uluerdem geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jarzynowski speelt de bal door. Grądzki rent richting de bal. Grądzki passt de bal met de wreef. Jarzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Śliwka passt de bal zonder na te denken. Jarzynowski speelt de bal door. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap. Pietra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Tur Turek 9:0

75e minuut.
Inworp. Balassa komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem geeft een hoge lob. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Pietra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Tur Turek 10:0

82e minuut.
Śliwka passt de bal zonder na te denken. Jarzynowski is nu in balbezit. Jarzynowski geeft een hoge lob. Uluerdem kopt de bal weg. Śliwka is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Uluerdem geeft een lange en hoge pass. Śliwka is nu in balbezit. Huber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Śliwka raakt geblesseerd tijdens het duel. Uluerdem zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Tur Turek 11:0

90e minuut.
Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber geeft de bal voor. Inworp. Gordić met een snelle inworp. Uluerdem geeft de bal voor. Pietra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śliwka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Tur Turek 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spędobydlińsk 1%, Tur Turek 99%.
Spędobydlińsk - Tur Turek 12:0