Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-20 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Future-Stars Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6553
Future-Stars Arsenal.FC
Defensa Tactiek wing (NEW).b--1
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 30.1
very good Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Joa speelt de bal door. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Joa is nu in balbezit. Romeu onderschept slim de pass. Romeu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Arsenal.FC 1:0

8e minuut.
Fabicki passt de bal zonder na te denken. Pequeño heeft problemen om de bal te vangen. Pequeño geeft een hoge lob. Romeu is nu in balbezit. Romeu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Arsenal.FC 2:0

23e minuut.
Pszczoła kopt de bal weg. Klungelig pakt Aparicio de bal. Calero probeert naar een medespeler te passen. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu haalt uit met een fantastische trap. Salazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Klungelig pakt Castellón de bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero geeft de bal voor. Romeu kopt de bal weg. Salazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Inworp. Pequeño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maqueira rent richting de bal. Maqueira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Carrazana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira onderschept slim de pass. Morales rent richting de bal. Maqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Maqueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Arsenal.FC 3:0

38e minuut.
Romeu rent richting de bal. Romeu geeft de bal voor. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bartolomé probeert naar een medespeler te passen. Cvarda geeft de bal voor. Romeu kopt de bal weg. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future-Stars 35%, Arsenal.FC 65%.
Future-Stars - Arsenal.FC 3:0

48e minuut.
Daar is Maqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrazana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maqueira raakt geblesseerd tijdens het duel. Pequeño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Castellón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romeu rent richting de bal. Romeu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Carrazana de bal. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pequeño zal de hoekschop nemen. Romeu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Arsenal.FC 4:0

50e minuut.
Calero geeft de bal voor. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferrer krijgt een gele kaart. Maqueira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pequeño zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira schiet op doel. Salazar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Arsenal.FC 5:0

51e minuut.
Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu verovert de bal door een tackle van achteren. Romeu draait met de bal, schiet en ... Salazar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Arsenal.FC 6:0

52e minuut.
Aparicio passt de bal in één keer door. Maqueira kan de bal niet met de borst controleren. Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero speelt de bal door. Klungelig pakt Morales de bal. Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pequeño probeert de bal met de borst te controleren. Pequeño probeert naar een medespeler te passen. Joa is nu in balbezit. Romeu rent richting de bal. Romeu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Arsenal.FC 7:0

58e minuut.
Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Borostyáni verovert de bal door een tackle van achteren. Borostyáni probeert naar een medespeler te passen. Maqueira rent richting de bal. Maqueira draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Panagoulis onderschept slim de pass. Panagoulis geeft een lange en hoge pass. Daar is Maqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maqueira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pequeño onderschept slim de pass. Pequeño met een sublieme pass. Carrazana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Maqueira haalt uit met een fantastische trap. Salazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Panagoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagoulis geeft de bal voor. Joa rent richting de bal. Romeu onderschept slim de pass. Romeu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Arsenal.FC 8:0

71e minuut.
Fabicki geeft een hoge lob. Romeu is nu in balbezit. Borroto begaat een overtreding. Borroto krijgt een gele kaart. Romeu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calero met een snel genomen vrije trap. Carrazana rent richting de bal. Maqueira maakt een afschuwelijke overtreding. Maqueira krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Romeu is nu in balbezit. Castellón is nu in balbezit. Romeu onderschept slim de pass. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Arsenal.FC 9:0

79e minuut.
Fabicki speelt de bal door. Panagoulis speelt de bal door. Calero geeft een hoge lob. Romeu rent richting de bal. Romeu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Joa rent richting de bal. Romeu verovert de bal door een tackle van achteren. Romeu geeft de bal voor. Maqueira rent richting de bal. Maqueira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Maqueira kopt de bal weg. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Barreto rent richting de bal. Romeu onderschept slim de pass. Romeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Arsenal.FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future-Stars 33%, Arsenal.FC 67%.
Future-Stars - Arsenal.FC 10:0