Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: orešanskí diabli Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3527
orešanskí diabli TJ Skaličan Praznov (ASS)
junior Tactiek katastrofa
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 36.4
solid Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Inworp. Baroš met een snelle inworp. Kertiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kertiš haalt uit met een fantastische trap. Tomuško probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ovad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovad passt de bal zonder na te denken. Hilovský met een sublieme pass. Barambuc rent richting de bal. Barambuc haalt uit met een fantastische trap. Harda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:0

13e minuut.
Truhan probeert naar een medespeler te passen. Harmon rent richting de bal. Barambuc onderschept slim de pass. Barambuc draait met de bal, schiet en ... Harda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Harmon onderschept slim de pass. Harmon probeert naar een medespeler te passen. Krišica rent richting de bal. Fajko rent richting de bal. Fajko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Baroš onderschept slim de pass. Baroš passt de bal met de wreef. Krišica bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišica draait met de bal, schiet en ... Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Hilovský speelt de bal door. Barambuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zedníček maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zedníček moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zedníček schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Fajko onderschept slim de pass. Fajko passt de bal in één keer door. Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišica bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Baliak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondič verovert de bal door een tackle van achteren. Rondič passt de bal in één keer door. Barambuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Barambuc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 46%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 54%.
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:0

46e minuut.
Kalena komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilovský verovert de bal door een tackle van achteren. Hilovský geeft de bal voor. Barambuc is nu in balbezit. Barambuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kalena geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hilovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilovský geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pohančeník met een snelle inworp. Fajko rent richting de bal. Fajko geeft een hoge lob. Krišica bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:1

55e minuut.
Barambuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Barambuc passt de bal zonder na te denken. Rondič is nu in balbezit. Rondič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mejerník is nu in balbezit. Hilovský is nu in balbezit. Barambuc is nu in balbezit. Hilovský rent richting de bal. Hilovský schiet op doel. Harda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hilovský met een snelle inworp. Kalena geeft een hoge lob. Rondič is nu in balbezit. Rondič haalt uit met een fantastische trap. Harda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Hilovský geeft een hoge lob. Daar is Harmon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barambuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Barambuc draait met de bal, schiet en ... Harda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 2:1

78e minuut.
Harmon rent richting de bal. Barambuc onderschept slim de pass. Barambuc probeert de bal met de borst te controleren. Barambuc draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Hamas met een sublieme pass. Truhan is nu in balbezit. Truhan passt de bal zonder na te denken. Barambuc rent richting de bal. Barambuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 49%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 51%.
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 2:1