Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granma Orły Rafała P.
Gloria o Cadalso Tactiek cc złoto
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
81.9 gemiddelde waardering 82.3
briljant Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen wonderbaarlijk
magisch Verdedigen magisch


7e minuut.
Walcott passt de bal in één keer door. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. Kondres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Orły Rafała P. 1:0

12e minuut.
Fodrowski kopt de bal weg. Aracil rent richting de bal. Uluçınar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uluçınar krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Iftodi verovert de bal door een tackle van achteren. Iftodi geeft een lange en hoge pass. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kondres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Benkowski onderschept slim de pass. Benkowski passt de bal in één keer door. Uluçınar rent richting de bal. Uluçınar geeft een lange en hoge pass. Appel maakt een snoekduik en kopt de bal. Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chęcielewski. Chęcielewski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Aracil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rozner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderyckx schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Henderyckx krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Uluçınar geeft een hoge lob. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bình Nguyên krijgt een gele kaart. Auribault raakt geblesseerd tijdens het duel. Auribault kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Granma - Orły Rafała P. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 38%, Orły Rafała P. 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Granma - Orły Rafała P. 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt Chęcielewski de bal. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski met een sublieme pass. Auribault rent richting de bal. Auribault schiet op doel. Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Constantinescu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Aracil probeert de bal met de borst te controleren. Uluçınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aracil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aracil krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Henderyckx passt de bal in één keer door. Aracil speelt de bal door. Rozner is nu in balbezit. Rozner geeft een lange en hoge pass. García de Antona krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Rozner heeft problemen om de bal te vangen. Rozner geeft een hoge lob. García de Antona krijgt zijn hoofd ertegen. Kondres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Orły Rafała P. 2:1

66e minuut.
Uluçınar speelt de bal door. Constantinescu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uluçınar neemt de hoekschop. Constantinescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rozner is nu in balbezit. Henderyckx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rozner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García de Antona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scimitarra springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehmann is nu in balbezit. Auribault onderschept slim de pass. Auribault haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Granma - Orły Rafała P. 2:2

76e minuut.
Chęcielewski passt de bal met de wreef. García de Antona is nu in balbezit. Döbbel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Döbbel krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Henderyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner rent richting de bal. Rozner passt de bal met de wreef. Walcott geeft een lange en hoge pass. Kondres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Aracil neemt vlug de vrije trap. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner met een sublieme pass. Walcott geeft een hoge lob. García de Antona krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Walcott is nu in balbezit. Walcott passt de bal met de wreef. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Orły Rafała P. 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 29%, Orły Rafała P. 71%.
Granma - Orły Rafała P. 3:2