Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: The Ark
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4464
Dabas Stars Sákájtó FC
5-3-2 D# Tactiek S7
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 47.2
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo passt de bal met de wreef. Baranyi is nu in balbezit. Matolcsy onderschept slim de pass. Matolcsy speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ringo zal de hoekschop nemen. Baranyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Burkus niet meer kan verder spelen. Suarez komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Esterházy geeft een lange en hoge pass. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dajka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dajka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Esterházy verovert de bal door een tackle van achteren. Esterházy geeft een lange en hoge pass. Kulacsik rent richting de bal. Ivitz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivitz schiet op doel. Suarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Szőnyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pigniczki. Szőnyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szőnyi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Duchna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kural is nu in balbezit. Kural geeft een lange en hoge pass. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. Tadei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Sákájtó FC 0:1

44e minuut.
Ivitz onderschept slim de pass. Szakáll onderschept slim de pass. Szakáll geeft een hoge lob. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabas Stars 51%, Sákájtó FC 49%.
Dabas Stars - Sákájtó FC 0:1

56e minuut.
Szakáll met een sublieme pass. Kulacsik speelt de bal door. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... Tadei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Sákájtó FC 0:2

60e minuut.
Klungelig pakt Gőz de bal. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda geeft de bal voor. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tischler komt het veld opgelopen. Palkó komt het veld opgelopen. Póczik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Szőnyi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kural zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulacsik geeft een hoge lob. Maiboroda is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tadei trapt de bal weg van het doel. Sultz kopt de bal weg. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sudár is nu in balbezit. Sudár geeft een lange en hoge pass. Asenov rent richting de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ... Tadei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Sákájtó FC 0:3

86e minuut.
Szentpéteri kopt de bal weg. Klungelig pakt Tischler de bal. Sultz is nu in balbezit. Tischler onderschept slim de pass. Tischler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabas Stars 63%, Sákájtó FC 37%.
Dabas Stars - Sákájtó FC 0:3