Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lenka Karviná Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8714
Lenka Karviná Milwerton
lenka 1 Tactiek jedééém
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 40.9
matig Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Barvíř passt de bal zonder na te denken. Sukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid rent richting de bal. Schmid draait met de bal, schiet en ... Mujagič probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vajda is nu in balbezit. Faldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tůma rent richting de bal. Faldyna onderschept slim de pass. Faldyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kanál kopt de bal weg. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Míča zijn tegenspeler op de grond. Míča krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jandík heeft problemen om de bal te vangen. Vocas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vocas geeft een hoge lob. Faldyna rent richting de bal. Faldyna schiet op doel. Obora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Lachman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimo passt de bal met de wreef. Lučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučka geeft een lange en hoge pass. Mujagič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 69%, Milwerton 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lenka Karviná - Milwerton 0:0

47e minuut.
Kanál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozel verovert de bal door een tackle van achteren. Kozel probeert naar een medespeler te passen. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Hollinger met een sublieme pass. Sukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukeník speelt de bal door. Stuchlý bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuchlý schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Šimo onderschept slim de pass. Stuchlý rent richting de bal. Krucký tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krucký krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Sukeník met een snelle inworp. Schmid speelt de bal door. Sukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukeník geeft een lange en hoge pass. Mujagič bokst de bal weg. Vocas heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

61e minuut.
Faldyna onderschept slim de pass. Šimo is nu in balbezit. Šimo met een sublieme pass. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Stuchlý geeft de bal voor. Lučka geeft de bal voor. Kozel kopt de bal weg. Stuchlý bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuchlý draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Lachman geeft de bal voor. Hollinger kopt de bal weg. Vajda rent richting de bal. Vajda draait met de bal, schiet en ... Obora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Milwerton 1:0

87e minuut.
Daar is Míča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuchlý bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Míča. Míča krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Stuchlý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hnízdil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schmid is nu in balbezit. Schmid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kozel speelt de bal door. Šimo rent richting de bal. Krucký begaat een overtreding. Krucký krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 59%, Milwerton 41%.
Lenka Karviná - Milwerton 1:0