Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion Gradimir Karić
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10574
Rudar Vrdnik FK Slavonija
taktika 1-3 Tactiek 3 na 3
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Machnicki met een sublieme pass. Inworp. Rašković met de inworp. Radišić is nu in balbezit. Radišić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Laval geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rašković met de inworp. Radišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radišić schiet op doel. Milaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Radišić met de inworp. Rašković is nu in balbezit. Misiak is nu in balbezit. Rašković onderschept slim de pass. Rašković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rašković met de inworp. Misiak met een sublieme pass. Rašković is nu in balbezit. Rašković geeft een hoge lob. Milaković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Laval is nu in balbezit. Laval passt de bal met de wreef. Wiercipięta met een sublieme pass. Miljanić speelt de bal door. Milaković heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 0:1

35e minuut.
Misiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Andonović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonović met een sublieme pass. Radišić is nu in balbezit. Radišić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Laval geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rašković met de inworp. Radišić rent richting de bal. Radišić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Vrdnik 67%, FK Slavonija 33%.
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 0:1

51e minuut.
Machnicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rašković met een snelle inworp. Radišić is nu in balbezit. Radišić schiet op doel. Milaković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bastidas passt de bal in één keer door. Laval bereikt de bal nog maar net als eerste. Radišić verovert de bal door een tackle van achteren. Radišić schiet op doel. Milaković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 0:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paillaqueo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rašković rent richting de bal. Rašković passt de bal zonder na te denken. Radišić is nu in balbezit. Radišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Vrdnik 68%, FK Slavonija 32%.
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 0:3