Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wankdorf
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6642
prodajem piliće Utrineze
3vs3 Tactiek Bez Veze
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 34.5
excellent Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Kiš met een snelle inworp. Oršić is nu in balbezit. Oršić probeert naar een medespeler te passen. Kiš rent richting de bal. Kiš draait met de bal, schiet en ... Mijalić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Kiš de bal onder controle te krijgen. Deša rent richting de bal. Deša met een sublieme pass. Fric heeft problemen om de bal te vangen. Fric draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Strihić rent richting de bal. Strihić geeft de bal voor. Kiš rent richting de bal. Kiš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stier kopt de bal weg. Klungelig pakt Törmä de bal. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Deša de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Stievenard is nu in balbezit. Stievenard geeft een lange en hoge pass. Oršić is nu in balbezit. Kiš rent richting de bal. Kiš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodajem piliće 44%, Utrineze 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
prodajem piliće - Utrineze 0:0

47e minuut.
Strihić passt de bal met de wreef. Jazbec speelt de bal door. Oršić is nu in balbezit. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor draait met de bal, schiet en ... Pisecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Ljubanović passt de bal met de wreef. Daar is Kiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stier krijgt een gele kaart. Kiš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kiš neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mijalić trapt de bal weg van het doel. Piękoś kopt de bal weg. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš verovert de bal door een tackle van achteren. Kiš schiet op doel. Mijalić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deša kopt de bal weg. Fodor heeft problemen om de bal te vangen. Kiš rent richting de bal. Kiš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mijalić geeft de bal voor. Oršić heeft problemen om de bal te vangen. Oršić speelt de bal door. Kiš is nu in balbezit. Kiš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Plăvoi heeft problemen om de bal te vangen. Juričević rent richting de bal. Juričević passt de bal met de wreef. Kiš rent richting de bal. Kiš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mijalić met een sublieme pass. Oršić rent richting de bal. Stier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stier krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Oršić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oršić met een snel genomen vrije trap. Kiš rent richting de bal. Kiš schiet op doel. Mijalić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Oršić passt de bal met de wreef. Strihić rent richting de bal. Strihić probeert naar een medespeler te passen. Kiš is nu in balbezit. Kiš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiš zal de hoekschop nemen. Deša rent richting de bal. Oršić onderschept slim de pass. Oršić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oršić met een snelle inworp. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš haalt uit met een fantastische trap. Deša probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodajem piliće 34%, Utrineze 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
prodajem piliće - Utrineze 0:0