Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Iras Plon Garbatka Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4277
Iras Plon Garbatka Malabon City SC
iras3 Tactiek New 4132
59% Balbezit 41%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 33.9
good Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen adequate


9e minuut.
Derrer speelt de bal door. Czwartek is nu in balbezit. bin Hasyim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Hasyim krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Szeląg verovert de bal door een tackle van achteren. Szeląg probeert naar een medespeler te passen. Şərifov speelt de bal door. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Nabeel kopt de bal weg. Chiţac heeft problemen om de bal te vangen. Bakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac onderschept slim de pass. Chiţac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iras Plon Garbatka 51%, Malabon City SC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iras Plon Garbatka - Malabon City SC 0:0

46e minuut.
Antunes komt het veld opgelopen. Potroviţa komt het veld opgelopen. Latvinskas komt het veld opgelopen. Charłampowicz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ugale is nu in balbezit. Žadko onderschept slim de pass. Penninger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Penninger krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ipolt met een sublieme pass. Žadko bereikt de bal nog maar net als eerste. Žadko passt de bal in één keer door. Hidasi rent richting de bal. Hidasi draait met de bal, schiet en ... Charłampowicz bokst de bal weg.

58e minuut.
Pedersen Madsen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ugale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hidasi rent richting de bal. Hidasi haalt uit met een fantastische trap. Charłampowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ipolt rent richting de bal. Ipolt passt de bal in één keer door. Dias rent richting de bal. Tatulyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tatulyan schiet op doel. Charłampowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Pedersen Madsen probeert naar een medespeler te passen. Žadko bereikt de bal nog maar net als eerste. Žadko probeert naar een medespeler te passen. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac haalt uit met een fantastische trap. Labindalawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Ugale kan de bal niet met de borst controleren. Pedersen Madsen is nu in balbezit. Pedersen Madsen geeft de bal voor. Chiţac controleert de bal met de borst. Chiţac schiet op doel. Labindalawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pedersen Madsen geeft de bal voor. Derrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa verovert de bal door een tackle van achteren. Potroviţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Malabon City SC 1:0

85e minuut.
Pedersen Madsen is nu in balbezit. Pedersen Madsen geeft een hoge lob. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac draait met de bal, schiet en ... Labindalawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Malabon City SC 2:0

87e minuut.
Žadko bereikt de bal nog maar net als eerste. Žadko met een sublieme pass. Chiţac rent richting de bal. Chiţac schiet op doel. Labindalawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iras Plon Garbatka 44%, Malabon City SC 56%.
Iras Plon Garbatka - Malabon City SC 2:0