Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: pepper Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4616
pepper FC Hippo
jo3223 Tactiek No 1
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 25.3
very good Schieten poor
excellent Passen average
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Millecamps passt de bal in één keer door. Pilarz rent richting de bal. Book speelt de bal door. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel. Casteleyn bokst de bal weg.

4e minuut.
Desnouck rent richting de bal. Wouters onderschept slim de pass. Wouters passt de bal met de wreef. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gabriëls passt de bal zonder na te denken. Book bereikt de bal nog maar net als eerste. Book speelt de bal door. Avdeev geeft een hoge lob. Kałek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Book, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Book probeert naar een medespeler te passen. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel. Casteleyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Hippo 1:0

22e minuut.
Book speelt de bal door. Kałek probeert de bal met de borst te controleren. Arıcan is nu in balbezit. Kałek onderschept slim de pass. Kałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Book geeft de bal voor. Kałek kopt de bal weg. Daar is Josipović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avdeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dupain geeft een hoge lob. Inworp. Wouters met de inworp. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Hippo 2:0

37e minuut.
Kałek rent richting de bal. Avdeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeev passt de bal zonder na te denken. Millecamps rent richting de bal. Millecamps draait met de bal, schiet en ... Casteleyn bokst de bal weg.

40e minuut.
Dagneaux geeft de bal voor. Avdeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Derycke maakt een afschuwelijke overtreding. Derycke krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Book is nu in balbezit. Gabriëls rent richting de bal. Book verovert de bal door een tackle van achteren. Book geeft de bal voor. Kałek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Hippo 3:0

42e minuut.
Avdeev is nu in balbezit. Avdeev passt de bal zonder na te denken. Millecamps rent richting de bal. Millecamps schiet op doel. Casteleyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Hippo 4:0

45e minuut.
Pilarz is nu in balbezit. Pilarz met een sublieme pass. Klungelig pakt Kałek de bal. Millecamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Millecamps schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 24%, FC Hippo 76%.
pepper - FC Hippo 4:0

48e minuut.
Stănescu kopt de bal weg. Inworp. Derycke met de inworp. Klungelig pakt Russo de bal. Russo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Casteleyn trapt de bal weg van het doel. Pilarz kopt de bal weg. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert haalt uit met een fantastische trap. Casteleyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Hippo 5:0

55e minuut.
Daar is Millecamps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arıcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz geeft een hoge lob. Kałek kopt de bal weg. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Avdeev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Book is nu in balbezit. Book met een sublieme pass. Daar is Kałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałek schiet op doel. Casteleyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kałek heeft problemen om de bal te vangen. Kałek passt de bal met de wreef. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Hippo 6:0

66e minuut.
Kałek passt de bal met de wreef. Millecamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Book probeert naar een medespeler te passen. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Pilarz speelt de bal door. Wollaert met een sublieme pass. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Book passt de bal met de wreef. Avdeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeev passt de bal zonder na te denken. Millecamps is nu in balbezit. Millecamps schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Avdeev rent richting de bal. Avdeev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Josipović de bal onder controle te krijgen. Kałek rent richting de bal. Kałek schiet op doel. Casteleyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wollaert rent richting de bal. Wollaert draait met de bal, schiet en ... Casteleyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Hippo 7:0

80e minuut.
Desnouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert verovert de bal door een tackle van achteren. Wollaert speelt de bal door. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pilarz geeft een lange en hoge pass. Daar is Kałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriëls is nu in balbezit. Kałek onderschept slim de pass. Kałek schiet op doel. Casteleyn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Hippo 8:0

85e minuut.
Arıcan geeft de bal voor. Inworp. Avdeev met een snelle inworp. Millecamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Millecamps schiet op doel. Casteleyn bokst de bal weg.

86e minuut.
Derycke is nu in balbezit. Avdeev onderschept slim de pass. Avdeev geeft een hoge lob. Daar is Kałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Casteleyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dupain onderschept slim de pass. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert geeft een hoge lob. Casteleyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - FC Hippo 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 26%, FC Hippo 74%.
pepper - FC Hippo 9:0