Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minior United cisco spurs
restart Tactiek exp2
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 40.3
very good Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Vangelovski probeert naar een medespeler te passen. Kitsikis rent richting de bal. Kitsikis passt de bal met de wreef. Prinssen rent richting de bal. Prinssen draait met de bal, schiet en ... Madaschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Prinssen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vangelovski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Osada is nu in balbezit. Ngatai onderschept slim de pass. Ngatai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński geeft een hoge lob. Bazin probeert de bal aan de voet te houden. Prinssen rent richting de bal. Prinssen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Frigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frigan geeft de bal voor. Szalacsi heeft problemen om de bal te vangen. Prinssen onderschept slim de pass. Prinssen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minior United - cisco spurs 1:0

31e minuut.
Ingall geeft de bal voor. Boiangiu kopt de bal weg. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Prinssen is nu in balbezit. Prinssen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Choiński onderschept slim de pass. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Kitsikis probeert naar een medespeler te passen. Stratev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratev draait met de bal, schiet en ... Madaschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kitsikis passt de bal in één keer door. Choiński speelt de bal door. Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinssen draait met de bal, schiet en ... Madaschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minior United 35%, cisco spurs 65%.
Minior United - cisco spurs 1:0

46e minuut.
Huyghe komt het veld opgelopen. Miñoso komt het veld opgelopen. Speky komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Miñoso geeft een lange en hoge pass. Daar is Kitsikis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitsikis met een sublieme pass. Choiński is nu in balbezit. Choiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Frigan rent richting de bal. Frigan geeft de bal voor. Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinssen draait met de bal, schiet en ... Madaschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minior United - cisco spurs 2:0

56e minuut.
Choiński passt de bal met de wreef. Grba speelt de bal door. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Prinssen is nu in balbezit. Prinssen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minior United - cisco spurs 3:0

59e minuut.
Salgado geeft de bal voor. Inworp. Langdon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huyghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Huyghe geeft de bal voor. Ivanušec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ngatai rent richting de bal. Ngatai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minior United - cisco spurs 3:1

68e minuut.
Vangelovski is nu in balbezit. Kitsikis verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsikis probeert naar een medespeler te passen. Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinssen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Osada probeert naar een medespeler te passen. Kitsikis rent richting de bal. Kitsikis speelt de bal door. Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinssen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kitsikis rent richting de bal. Kitsikis passt de bal zonder na te denken. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Prinssen is nu in balbezit. Prinssen haalt uit met een fantastische trap. Madaschi bokst de bal weg.

87e minuut.
Klungelig pakt Boiangiu de bal. Kitsikis onderschept slim de pass. Kitsikis met een sublieme pass. Prinssen is nu in balbezit. Prinssen schiet op doel. Madaschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Boumnijel onderschept slim de pass. Boumnijel met een sublieme pass. Vangelovski heeft problemen om de bal te vangen. Kitsikis is nu in balbezit. Kitsikis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minior United 25%, cisco spurs 75%.
Minior United - cisco spurs 3:1