Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Deutscheinsiedel Lila-Weiße Gebirgsgeister
Justin Tactiek 4-2-2-2 versuch
60% Balbezit 40%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 39.1
solid Schieten good
very good Passen average
very good Verdedigen good


3e minuut.
Maravilhosa heeft problemen om de bal te vangen. Hampejs verovert de bal door een tackle van achteren. Hampejs geeft de bal voor. Öhme is nu in balbezit. Öhme draait met de bal, schiet en ... Pelzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohlew met de inworp. Netzer geeft een hoge lob. Nartschik is nu in balbezit. Nartschik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pipia met een sublieme pass. Daar is Maravilhosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik haalt uit met een fantastische trap. Portal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Lila-Weiße Gebirgsgeister 1:0

13e minuut.
Pasquale bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquale geeft een lange en hoge pass. Peito de Aço geeft de bal voor. Öhme maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vinček rent richting de bal. Vinček geeft een lange en hoge pass. Nartschik kopt de bal weg. Daar is Maravilhosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maravilhosa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Nizhegorodov rent richting de bal. Haberle verovert de bal door een tackle van achteren. Haberle passt de bal in één keer door. Pipia rent richting de bal. Pipia geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Maravilhosa geeft een lange en hoge pass. Pacheco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leroux kopt de bal weg. Ohlew controleert de bal met de borst. Ohlew haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Portal trapt de bal weg. Coimbra kopt de bal weg. Netzer rent richting de bal. Netzer haalt uit met een fantastische trap. Portal bokst de bal weg. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Lila-Weiße Gebirgsgeister 2:0

25e minuut.
Maravilhosa geeft de bal voor. Portal met een sublieme pass. Pipia kopt de bal weg. Ohlew rent richting de bal. Ohlew geeft een lange en hoge pass. Portal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pipia kopt de bal weg. Haberle rent richting de bal. Comănescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Comănescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Comănescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Haberle passt de bal zonder na te denken. Maravilhosa is nu in balbezit. Maravilhosa passt de bal zonder na te denken. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik schiet op doel. Portal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ohlew passt de bal in één keer door. Haberle speelt de bal door. Netzer is nu in balbezit. Netzer draait met de bal, schiet en ... Portal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Lila-Weiße Gebirgsgeister 3:0

41e minuut.
Peito de Aço onderschept slim de pass. Peito de Aço geeft een hoge lob. Öhme rent richting de bal. Öhme draait met de bal, schiet en ... Pelzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Daar is Hampejs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nartschik is nu in balbezit. Nartschik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nizhegorodov de bal onder controle te krijgen. Portal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Deutscheinsiedel 40%, Lila-Weiße Gebirgsgeister 60%.
Dynamo Deutscheinsiedel - Lila-Weiße Gebirgsgeister 3:0

47e minuut.
Pipia speelt de bal door. Haberle rent richting de bal. Haberle passt de bal met de wreef. Netzer rent richting de bal. Netzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Pipia passt de bal met de wreef. Haberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberle geeft een hoge lob. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ricart probeert naar een medespeler te passen. Pasquale rent richting de bal. Pasquale passt de bal met de wreef. Netzer rent richting de bal. Netzer haalt uit met een fantastische trap. Portal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Vinček passt de bal zonder na te denken. Netzer is nu in balbezit. Nartschik rent richting de bal. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer draait met de bal, schiet en ... Portal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Netzer raakt geblesseerd tijdens het duel. Haberle legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Portal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Lila-Weiße Gebirgsgeister 4:0

71e minuut.
Daar is Ursache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nartschik verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco rent richting de bal. Nartschik verovert de bal door een tackle van achteren. Nartschik schiet op doel. Portal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Peito de Aço, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Maravilhosa passt de bal met de wreef. Nartschik heeft problemen om de bal te vangen. Pipia rent richting de bal. Pipia haalt uit met een fantastische trap. Portal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Maravilhosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maravilhosa geeft een hoge lob. Nartschik rent richting de bal. Nartschik schiet op doel. Portal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Lila-Weiße Gebirgsgeister 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Deutscheinsiedel 45%, Lila-Weiße Gebirgsgeister 55%.
Dynamo Deutscheinsiedel - Lila-Weiße Gebirgsgeister 5:0