Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Malatya Kara Panter
BAM Tactiek PanTR
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
36.8 gemiddelde waardering 26.9
adequate Schieten weak
good Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Açan is nu in balbezit. Açan probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Spinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Damcı rent richting de bal. Damcı passt de bal zonder na te denken. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap. Neyzen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Açan passt de bal in één keer door. Malenica probeert de bal met de borst te controleren. Malenica met een sublieme pass. Spinello is nu in balbezit. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tepsici trapt de bal weg. Spinello is nu in balbezit. Damcı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Damcı krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Spinello is nu in balbezit. Spinello geeft een lange en hoge pass. Malenica geeft een hoge lob. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Silvestre rent richting de bal. Silvestre geeft een lange en hoge pass. Asilefe kopt de bal weg. Klungelig pakt Konik de bal. Konik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Konik rent richting de bal. Konik probeert naar een medespeler te passen. Spinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinello schiet op doel. Asilefe probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Malenica rent richting de bal. Malenica heeft problemen om de bal te vangen. Malenica probeert naar een medespeler te passen. Konik rent richting de bal. Konik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Açan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Malenica de bal. Malenica passt de bal in één keer door. Konik is nu in balbezit. Konik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 21%, Kara Panter 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yeni Malatya - Kara Panter 0:0

53e minuut.
Açan geeft een lange en hoge pass. Baykal kopt de bal weg. Spinello geeft de bal voor. Açan is nu in balbezit. Açan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silvestre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu geeft de bal voor. Spinello krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Doeltrap. Tepsici trapt de bal weg. Dabai kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Spinello de bal onder controle te krijgen. Spinello geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bora speelt de bal door. Malenica rent richting de bal. Malenica passt de bal zonder na te denken. Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Malenica passt de bal met de wreef. Daar is Açan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açan geeft een hoge lob. Spinello is nu in balbezit. Spinello draait met de bal, schiet en ... Tepsici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Zubkov is nu in balbezit. Zubkov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Malenica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Açan geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 21%, Kara Panter 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yeni Malatya - Kara Panter 0:0