Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cemac boys Ie Moaje
CEMAC 9 Tactiek jos
49% Balbezit 51%
9% Spel op eigen helft 91%
53 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 24.2
solide Schieten zwak
goed Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Haerbos is nu in balbezit. Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier passt de bal in één keer door. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Keppens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Van Schuerbeek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzac met de inworp. Parmentier is nu in balbezit. Parmentier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Luzac verovert de bal door een tackle van achteren. Luzac met een sublieme pass. Van Dorp met een sublieme pass. Haerbos rent richting de bal. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Keppens met een harde bal richting middenveld. Inworp. Luzac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peels geeft een hoge lob. Keppens bokst de bal weg.

9e minuut.
Luzac met een snelle inworp. Tveten is nu in balbezit. Parmentier verovert de bal door een tackle van achteren. Parmentier schiet op doel. Haerbos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 1:0

10e minuut.
Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Flowner kopt de bal weg. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 2:0

11e minuut.
Luzac verovert de bal door een tackle van achteren. Luzac speelt de bal door. Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier haalt uit met een fantastische trap. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 3:0

14e minuut.
Lambert geeft een hoge lob. Van Dorp kopt de bal weg. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 4:0

15e minuut.
Daar is Barbosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luzac zal de hoekschop nemen. Peels maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 5:0

16e minuut.
Luzac speelt de bal door. Flowner speelt de bal door. Haerbos heeft problemen om de bal te vangen. Haerbos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Van Schuerbeek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parmentier rent richting de bal. Parmentier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 6:0

18e minuut.
Tveten probeert naar een medespeler te passen. Barragán rent richting de bal. Parmentier verovert de bal door een tackle van achteren. Parmentier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haerbos de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 7:0

19e minuut.
Peels rent richting de bal. Peels passt de bal met de wreef. Haerbos rent richting de bal. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 8:0

23e minuut.
Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier onderschept slim de pass. Peels geeft een lange en hoge pass. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 9:0

24e minuut.
Lefevre passt de bal in één keer door. Parmentier rent richting de bal. Parmentier passt de bal in één keer door. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 10:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzac met de inworp. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Keppens trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzac met een snelle inworp. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mignolet geeft de bal voor. Flowner kopt de bal weg. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 11:0

30e minuut.
Luzac met een sublieme pass. Klungelig pakt Parmentier de bal. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Flowner rent richting de bal. Flowner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzac met een snelle inworp. Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier met een sublieme pass. Flowner geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Luzac verovert de bal door een tackle van achteren. Luzac met een sublieme pass. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 12:0

32e minuut.
Daar is Lefevre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefevre met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzac met een snelle inworp. Peels probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels verovert de bal door een tackle van achteren. Peels passt de bal zonder na te denken. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haerbos rent richting de bal. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 13:0

36e minuut.
Luzac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parmentier speelt de bal door. Daar is Peels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peels draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Flowner rent richting de bal. Flowner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 14:0

39e minuut.
Flowner is nu in balbezit. Haerbos is nu in balbezit. Flowner geeft een hoge lob. Peels rent richting de bal. Peels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cemac boys 8%, Ie Moaje 92%.
Cemac boys - Ie Moaje 15:0

47e minuut.
Luzac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Limet de bal. de Vylder probeert naar een medespeler te passen. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos geeft een hoge lob. Keppens bokst de bal weg. Peels rent richting de bal. Peels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 16:0

48e minuut.
Lefevre rent richting de bal. Peels verovert de bal door een tackle van achteren. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 17:0

50e minuut.
Parmentier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Dorp met een sublieme pass. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 18:0

52e minuut.
Parmentier is nu in balbezit. Parmentier passt de bal in één keer door. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 19:0

53e minuut.
Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzac onderschept slim de pass. Luzac geeft de bal voor. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner geeft een lange en hoge pass. Paal! Keppens bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Parmentier passt de bal in één keer door. Daar is Peels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peels met een sublieme pass. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel. Keppens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Flowner neemt de hoekschop. Parmentier rent richting de bal. Parmentier schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Peels rent richting de bal. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 20:0

63e minuut.
Peels rent richting de bal. Peels passt de bal zonder na te denken. Flowner is nu in balbezit. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 21:0

64e minuut.
Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sioncke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parmentier onderschept slim de pass. Parmentier geeft een hoge lob. Haerbos springt en kopt de bal. Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peels is nu in balbezit. Peels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 22:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 23:0

66e minuut.
Peels passt de bal met de wreef. Van Dorp rent richting de bal. Van Dorp met een sublieme pass. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Peels probeert de bal aan de voet te houden. Van Dorp is nu in balbezit. Flowner speelt de bal door. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Keppens bokst de bal weg. Klungelig pakt Parmentier de bal. Parmentier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Luzac geeft een hoge lob. Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek geeft de bal voor. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 24:0

78e minuut.
Inworp. Luzac met een snelle inworp. Parmentier geeft een lange en hoge pass. Haerbos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 25:0

79e minuut.
Peels speelt de bal door. Klungelig pakt Parmentier de bal. Parmentier passt de bal zonder na te denken. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
de Vylder met de inworp. Luzac heeft problemen om de bal te vangen. Luzac passt de bal met de wreef. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 26:0

83e minuut.
Doeltrap. Lambert trapt de bal weg. Peels kopt de bal weg. Daar is Van Den Hende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peels met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - Ie Moaje 27:0

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parmentier geeft een lange en hoge pass. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos schiet op doel. Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Flowner probeert naar een medespeler te passen. Parmentier is nu in balbezit. Parmentier schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Van Schuerbeek met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzac met een snelle inworp. Parmentier rent richting de bal. Parmentier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vermaelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermaelen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Haerbos de bal. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cemac boys 9%, Ie Moaje 91%.
Cemac boys - Ie Moaje 27:0