Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Roeland Ie Moaje
Belgium 1 Tactiek jos
54% Balbezit 46%
8% Spel op eigen helft 92%
53 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 24.9
outstanding Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Filardo rent richting de bal. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Filardo de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ... Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smaele met een snelle inworp. Buttiens speelt de bal door. Boddin is nu in balbezit. Boddin schiet op doel. Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Boddin rent richting de bal. Boddin probeert naar een medespeler te passen. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye haalt uit met een fantastische trap. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 2:0

7e minuut.
Inworp. Crabeels met de inworp. Buttiens is nu in balbezit. Buttiens met een sublieme pass. Lahaye heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buttiens neemt de hoekschop. Filardo rent richting de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 3:0

9e minuut.
Van Den Hende rent richting de bal. Lahaye onderschept slim de pass. Lahaye probeert naar een medespeler te passen. Filardo is nu in balbezit. Filardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filardo is nu in balbezit. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 4:0

12e minuut.
Van Impe passt de bal in één keer door. Smaele rent richting de bal. Smaele speelt de bal door. Filardo is nu in balbezit. Filardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 5:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buttiens met een sublieme pass. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo draait met de bal, schiet en ... Keppens bokst de bal weg. Filardo is nu in balbezit. Filardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 6:0

18e minuut.
Boddin passt de bal in één keer door. Filardo rent richting de bal. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 7:0

20e minuut.
Sioncke rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buttiens neemt de hoekschop. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filardo is nu in balbezit. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lahaye rent richting de bal. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 8:0

21e minuut.
Buttiens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smaele rent richting de bal. Smaele geeft een hoge lob. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 9:0

24e minuut.
Buttiens passt de bal in één keer door. Smaele met een sublieme pass. Filardo is nu in balbezit. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 10:0

27e minuut.
Van Impe speelt de bal door. Aelvoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelvoet met een sublieme pass. Lahaye rent richting de bal. Lahaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 11:0

30e minuut.
Tveten speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buttiens met een snelle inworp. Smaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Van Impe rent richting de bal. Van Impe met een sublieme pass. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 12:0

33e minuut.
Boddin rent richting de bal. Boddin passt de bal zonder na te denken. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye rent richting de bal. Filardo rent richting de bal. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 13:0

35e minuut.
Filardo kopt de bal weg. Lahaye rent richting de bal. Lahaye heeft problemen om de bal te vangen. Lahaye schiet op doel. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 14:0

38e minuut.
Boddin passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Aelvoet de bal onder controle te krijgen. Aelvoet speelt de bal door. Filardo is nu in balbezit. Filardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buttiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttiens geeft een hoge lob. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 15:0

40e minuut.
Inworp. Boddin met een snelle inworp. Buttiens met een sublieme pass. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 16:0

41e minuut.
Lambert geeft een lange en hoge pass. Filardo kopt de bal weg. Boddin speelt de bal door. Lahaye rent richting de bal. Lahaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 17:0

43e minuut.
Buttiens controleert de bal met de borst. Buttiens met een sublieme pass. Lahaye rent richting de bal. Lahaye draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 9%, Ie Moaje 91%.
Racing Roeland - Ie Moaje 18:0

47e minuut.
Lefevre is nu in balbezit. Crabeels onderschept slim de pass. Crabeels probeert naar een medespeler te passen. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Buttiens met een snelle inworp. Lefevre bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele onderschept slim de pass. Smaele geeft de bal voor. Filardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Keppens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lahaye rent richting de bal. Lahaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 19:0

50e minuut.
Boddin speelt de bal door. Buttiens probeert naar een medespeler te passen. Filardo is nu in balbezit. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 20:0

51e minuut.
Van Den Hende passt de bal met de wreef. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Filardo de bal. Filardo schiet op doel. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Van Den Hende geeft de bal voor. Lenaers probeert naar een medespeler te passen. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 21:0

55e minuut.
Aelvoet is nu in balbezit. Aelvoet met een sublieme pass. Lahaye rent richting de bal. Lahaye schiet op doel. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 22:0

57e minuut.
Crabeels is nu in balbezit. Crabeels met een sublieme pass. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye haalt uit met een fantastische trap. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 23:0

59e minuut.
Lahaye onderschept slim de pass. Lahaye met een sublieme pass. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Van Den Hende verovert de bal door een tackle van achteren. Van Den Hende geeft een lange en hoge pass. Aelvoet speelt de bal door. Filardo is nu in balbezit. Filardo schiet op doel. Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Smaele geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boddin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Smaele met een sublieme pass. Merckx is nu in balbezit. Merckx met een sublieme pass. Filardo is nu in balbezit. Filardo probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Merckx passt de bal in één keer door. Van Impe is nu in balbezit. Van Den Hende rent richting de bal. Van Impe verovert de bal door een tackle van achteren. Van Impe haalt uit met een fantastische trap. Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Merckx rent richting de bal. Merckx met een sublieme pass. Lahaye heeft problemen om de bal te vangen. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 24:0

70e minuut.
Inworp. Boddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buttiens speelt de bal door. Filardo rent richting de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 25:0

71e minuut.
Crabeels passt de bal zonder na te denken. Filardo speelt de bal door. Van Den Hende bereikt de bal nog maar net als eerste. Boddin onderschept slim de pass. Boddin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Tveten rent richting de bal. Buttiens onderschept slim de pass. Buttiens met een sublieme pass. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 26:0

77e minuut.
Crabeels is nu in balbezit. Crabeels geeft een hoge lob. Filardo rent richting de bal. Lahaye rent richting de bal. Lahaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 27:0

80e minuut.
Smaele heeft problemen om de bal te vangen. Buttiens rent richting de bal. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 28:0

81e minuut.
Inworp. Boddin met een snelle inworp. Buttiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttiens geeft de bal voor. Filardo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 29:0

83e minuut.
Klungelig pakt Lefevre de bal. Inworp. Buttiens met een snelle inworp. Smaele rent richting de bal. Smaele geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Van Impe de bal. Merckx is nu in balbezit. Merckx met een sublieme pass. Daar is Filardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lahaye is nu in balbezit. Lahaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 30:0

86e minuut.
Smaele met een sublieme pass. Merckx is nu in balbezit. Merckx speelt de bal door. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 31:0

88e minuut.
Tveten passt de bal zonder na te denken. Inworp. Boddin met de inworp. Buttiens rent richting de bal. Buttiens passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Boddin onderschept slim de pass. Boddin speelt de bal door. Klungelig pakt Lahaye de bal. Lahaye draait met de bal, schiet en ... Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Keppens trapt de bal weg. Boddin kopt de bal weg. Lahaye rent richting de bal. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Ie Moaje 32:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 7%, Ie Moaje 93%.
Racing Roeland - Ie Moaje 32:0