Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cemac boys The Resistance
CEMAC 9 Tactiek verdomme 5
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
49.6 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Haerbos rent richting de bal. Molka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haerbos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haerbos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Callens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - The Resistance 1:0

21e minuut.
Motten probeert naar een medespeler te passen. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraeten begaat een overtreding. Verstraeten krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Van Paemel rent richting de bal. Van Paemel passt de bal met de wreef. Parmentier speelt de bal door. Peels is nu in balbezit. Peels haalt uit met een fantastische trap. Callens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ernst trapt de bal weg. Parmentier kopt de bal weg. Luzac rent richting de bal. Luzac schiet op doel. Callens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - The Resistance 2:0

32e minuut.
Blontrock verovert de bal door een tackle van achteren. Luzac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasture. Luzac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luzac wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Motten probeert naar een medespeler te passen. Flowner met een sublieme pass. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel. Callens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - The Resistance 3:0

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Pasture de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Dorp met een snelle inworp. Luzac rent richting de bal. Luzac geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
de Vylder geeft een hoge lob. Blontrock controleert de bal met de borst. Luzac probeert naar een medespeler te passen. Flowner is nu in balbezit. Flowner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cemac boys 44%, The Resistance 56%.
Cemac boys - The Resistance 3:0

58e minuut.
Blontrock verovert de bal door een tackle van achteren. Blontrock speelt de bal door. Molka is nu in balbezit. Flowner verovert de bal door een tackle van achteren. Flowner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vermaelen geeft een hoge lob. Blontrock heeft problemen om de bal te vangen. Peels is nu in balbezit. Peels haalt uit met een fantastische trap. Callens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - The Resistance 4:0

69e minuut.
Peels geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Callens trapt de bal weg. Flowner kopt de bal weg. Haerbos rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Blontrock neemt vlug de vrije trap. de Vylder kan de bal niet met de borst controleren. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pasture bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels verovert de bal door een tackle van achteren. Peels passt de bal zonder na te denken. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cemac boys 35%, The Resistance 65%.
Cemac boys - The Resistance 4:0