Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myyr-York Rangers The Usefulones
brrrrrrring Tactiek 45m-g+3
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Zdunek geeft een hoge lob. Wolf rent richting de bal. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - The Usefulones 0:1

10e minuut.
Krtolica kopt de bal weg. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli geeft een hoge lob. Widacha rent richting de bal. Widacha schiet op doel. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Rudzki rent richting de bal. Daar is Rudzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudzki geeft een lange en hoge pass. Widacha is nu in balbezit. Widacha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Belas met een sublieme pass. Ylilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - The Usefulones 0:2

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zdunek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radaelli met een sublieme pass. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pasovský kopt de bal weg. Belas rent richting de bal. Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito geeft de bal voor. Masnou maakt een snoekduik en kopt de bal. Pitusi bokst de bal weg.

21e minuut.
Widacha passt de bal met de wreef. Zdunek is nu in balbezit. Zdunek geeft een hoge lob. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - The Usefulones 0:3

22e minuut.
Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă passt de bal in één keer door. Widacha rent richting de bal. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bunghitu trapt de bal weg van het doel. Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito geeft een hoge lob. Masnou springt en kopt de bal. Pitusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Vlahuţă rent richting de bal. Wolf verovert de bal door een tackle van achteren. Rudzki onderschept slim de pass. Rudzki draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - The Usefulones 0:4

30e minuut.
Wolf verovert de bal door een tackle van achteren. Wolf met een sublieme pass. Salm kan de bal niet met de borst controleren. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Bunghitu bokst de bal weg. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - The Usefulones 0:5

37e minuut.
Zdunek verovert de bal door een tackle van achteren. Zdunek geeft een hoge lob. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - The Usefulones 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 62%, The Usefulones 38%.
Myyr-York Rangers - The Usefulones 0:6

51e minuut.
Ylilehto geeft een hoge lob. Hardeveld is nu in balbezit. Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou haalt uit met een fantastische trap. Pitusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - The Usefulones 1:6

54e minuut.
Klungelig pakt Masnou de bal. Masnou passt de bal in één keer door. Sánchez Benito is nu in balbezit. Klungelig pakt Sánchez Benito de bal. Sánchez Benito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hupperts geeft de bal voor. Carmicello is nu in balbezit. Rudzki onderschept slim de pass. Rudzki schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - The Usefulones 1:7

60e minuut.
Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă passt de bal met de wreef. Rudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzki geeft een hoge lob. Vlahuţă krijgt zijn hoofd ertegen. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Daar is Sánchez Benito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Benito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pasovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Radaelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guşiţă speelt de bal door. Zdunek geeft een hoge lob. Rudzki is nu in balbezit. Rudzki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Salm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - The Usefulones 1:8

71e minuut.
Belas met de inworp. Vandereet geeft een lange en hoge pass. Pasovský rent richting de bal. Pasovský geeft een hoge lob. Masnou springt en kopt de bal. Pitusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Vandereet passt de bal met de wreef. Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito passt de bal zonder na te denken. Masnou rent richting de bal. Masnou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Radaelli met een snelle inworp. Zdunek geeft de bal voor. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Wolf geeft een lange en hoge pass. Hupperts kan de bal niet met de borst controleren. Pasovský rent richting de bal. Belas geeft een lange en hoge pass. Masnou krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - The Usefulones 2:8

83e minuut.
Vandereet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zdunek rent richting de bal. Zdunek geeft een hoge lob. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Wolf onderschept slim de pass. Wolf geeft een hoge lob. Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou haalt uit met een fantastische trap. Pitusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zdunek kopt de bal weg. Ylilehto rent richting de bal. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - The Usefulones 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 52%, The Usefulones 48%.
Myyr-York Rangers - The Usefulones 2:9