Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlas Lions SC Augarten
4-2-1-3 Tactiek Taktik 3
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
52.7 gemiddelde waardering 52.3
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Maraver met een sublieme pass. Stepanyan heeft problemen om de bal te vangen. Stepanyan probeert naar een medespeler te passen. Hauser rent richting de bal. Hauser draait met de bal, schiet en ... Vukojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Hauser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dinamite komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Stevens geeft de bal voor. Stepanyan heeft problemen om de bal te vangen. Janczar verovert de bal door een tackle van achteren. Janczar passt de bal zonder na te denken. Noppert is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Stevens met een snelle inworp. Nieves is nu in balbezit. Vlemmings met een sublieme pass. Noppert is nu in balbezit. Noppert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech passt de bal zonder na te denken. Brizzolara bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizzolara geeft de bal voor. Dinamite springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - SC Augarten 0:1

25e minuut.
Sârbulescu geeft de bal voor. Inworp. Stevens met de inworp. Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Noppert springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Quadros met een sublieme pass. Maraver rent richting de bal. Maraver probeert naar een medespeler te passen. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nijs is nu in balbezit. Noppert onderschept slim de pass. Sârbulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Noppert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nijhuis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves geeft een hoge lob. Nijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert onderschept slim de pass. Noppert haalt uit met een fantastische trap. Finstermann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 63%, SC Augarten 37%.
Atlas Lions - SC Augarten 0:1

48e minuut.
Nieves probeert naar een medespeler te passen. Stevens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Külm. Külm krijgt een gele kaart. Stevens wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nieves zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Noppert rent richting de bal. Noppert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Inworp. Kumtepe komt het veld opgelopen. Hacker komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kumtepe passt de bal met de wreef. Külm rent richting de bal. Stevens onderschept slim de pass. Noppert is nu in balbezit. Noppert schiet op doel. Finstermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Noppert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sârbulescu de bal. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlas Lions - SC Augarten 1:1

87e minuut.
Noppert onderschept slim de pass. Noppert passt de bal in één keer door. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar haalt uit met een fantastische trap. Finstermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - SC Augarten 2:1

87e minuut.
Quadros met een sublieme pass. Vlemmings is nu in balbezit. Vlemmings geeft de bal voor. Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 38%, SC Augarten 62%.
Atlas Lions - SC Augarten 2:1