Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:20
  • Competitiewedstrijd: TPM Cup
  • Stadion: SC Augarten Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5111
SC Augarten Blue Bois
Taktik 3 Tactiek jellybeanpuff
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 38.8
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wessels met een snelle inworp. Brizzolara bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizzolara geeft een hoge lob. Szpiech maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Parrish probeert naar een medespeler te passen. Fengler rent richting de bal. Fengler met een sublieme pass. Dloubek rent richting de bal. Dloubek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan geeft de bal voor. Dinamite kopt de bal weg. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Maraver passt de bal met de wreef. Wessels heeft problemen om de bal te vangen. Wessels probeert naar een medespeler te passen. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite schiet op doel. Gilligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Brizzolara met een sublieme pass. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherry bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite onderschept slim de pass. Dinamite schiet op doel. Gilligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Brizzolara heeft problemen om de bal te vangen. Brizzolara geeft een lange en hoge pass. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Blue Bois 1:0

21e minuut.
Gilligan speelt de bal door. Pembridge kopt de bal weg. Daar is Sârbulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dloubek rent richting de bal. Dloubek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kokkidis probeert naar een medespeler te passen. Kałuziński komt het veld opgelopen. Brizzolara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kumtepe komt het veld opgelopen. Dinamite kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Blue Bois 2:0

39e minuut.
Wessels kopt de bal weg. Szpiech controleert de bal met de borst. Dinamite is nu in balbezit. Szpiech rent richting de bal. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Gilligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dinamite rent richting de bal. Dinamite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Blue Bois 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Augarten 29%, Blue Bois 71%.
SC Augarten - Blue Bois 3:0

47e minuut.
Külm onderschept slim de pass. Külm geeft de bal voor. Stepanyan met een sublieme pass. Dinamite rent richting de bal. Dinamite draait met de bal, schiet en ... Gilligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Maraver rent richting de bal. Menegardo verovert de bal door een tackle van achteren. Menegardo passt de bal zonder na te denken. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech schiet op doel. Gilligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Blue Bois 4:0

60e minuut.
Wessels probeert naar een medespeler te passen. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan passt de bal zonder na te denken. Maraver bereikt de bal nog maar net als eerste. Maraver haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Hacker komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kałuziński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stepanyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Menzo heeft problemen om de bal te vangen. Dinamite rent richting de bal. Dinamite schiet op doel. Gilligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Hacker geeft de bal voor. Daar is Stepanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stepanyan speelt de bal door. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Menzo de bal. Cherry is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gilligan met een sublieme pass. Kumtepe is nu in balbezit. Kumtepe probeert naar een medespeler te passen. Szpiech rent richting de bal. Szpiech draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kumtepe met een sublieme pass. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacker met een sublieme pass. Maraver speelt de bal door. Dinamite rent richting de bal. Dinamite haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maraver met een sublieme pass. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherry is nu in balbezit. Dinamite onderschept slim de pass. Dinamite draait met de bal, schiet en ... Gilligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Stepanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanyan geeft een hoge lob. Daar is Kokkidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Blue Bois 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Augarten 20%, Blue Bois 80%.
SC Augarten - Blue Bois 5:0