Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:20
  • Competitiewedstrijd: TPM Cup
  • Stadion: Atlas Lions Stadium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3672
Atlas Lions FC Dionyséen
4-2-1-3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
12% Spel op eigen helft 88%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 19.4
goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


4e minuut.
Vlemmings met een sublieme pass. Janczar rent richting de bal. Janczar passt de bal zonder na te denken. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens haalt uit met een fantastische trap. Mille verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Bibard heeft problemen om de bal te vangen. Méresse is nu in balbezit. Méresse passt de bal zonder na te denken. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cloarec is nu in balbezit. Cloarec geeft de bal voor. Nijhuis probeert de bal aan de voet te houden. Janczar is nu in balbezit. Janczar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - FC Dionyséen 1:0

8e minuut.
Janczar passt de bal met de wreef. Stevens is nu in balbezit. Stevens probeert naar een medespeler te passen. Nijhuis is nu in balbezit. Nijhuis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosselin geeft de bal voor. Nieves kopt de bal weg. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Nijhuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibard rent richting de bal. Vlemmings rent richting de bal. Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Daar is Cloarec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vlemmings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlemmings geeft een hoge lob. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap. Mille probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - FC Dionyséen 2:0

21e minuut.
Lafitte probeert de bal aan de voet te houden. Janczar speelt de bal door. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Stevens speelt de bal door. Janczar rent richting de bal. Janczar passt de bal zonder na te denken. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - FC Dionyséen 3:0

25e minuut.
Nijhuis onderschept slim de pass. Nijhuis passt de bal zonder na te denken. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens rent richting de bal. Stevens haalt uit met een fantastische trap. Mille verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Vlemmings passt de bal zonder na te denken. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar passt de bal zonder na te denken. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis draait met de bal, schiet en ... Mille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cloarec rent richting de bal. Nijhuis is nu in balbezit. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stevens is nu in balbezit. Stevens geeft een lange en hoge pass. Daar is Bibard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vlemmings zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Besnard rent richting de bal. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves geeft een hoge lob. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Janczar is nu in balbezit. Janczar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - FC Dionyséen 4:0

36e minuut.
Stevens geeft een hoge lob. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar probeert naar een medespeler te passen. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bibard is nu in balbezit. Nijhuis verovert de bal door een tackle van achteren. Nijhuis speelt de bal door. Janczar is nu in balbezit. Janczar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bibard passt de bal zonder na te denken. Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 15%, FC Dionyséen 85%.
Atlas Lions - FC Dionyséen 4:0

46e minuut.
Munoz is nu in balbezit. Nijhuis rent richting de bal. Munoz onderschept slim de pass. Vlemmings onderschept slim de pass. Vlemmings geeft de bal voor. Mille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janczar rent richting de bal. Janczar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - FC Dionyséen 5:0

49e minuut.
Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves passt de bal zonder na te denken. Janczar rent richting de bal. Janczar schiet op doel. Mille probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - FC Dionyséen 6:0

51e minuut.
Lafitte verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves probeert de bal met de borst te controleren. Nieves passt de bal zonder na te denken. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Daar is Nieves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumfries is nu in balbezit. Dumfries geeft een lange en hoge pass. Janczar is nu in balbezit. Janczar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Janczar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stevens de bal onder controle te krijgen. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap. Mille probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - FC Dionyséen 7:0

58e minuut.
Doeltrap. Mille trapt de bal weg. Nijhuis kopt de bal weg. Stevens geeft een hoge lob. Janczar krijgt zijn hoofd ertegen. Mille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - FC Dionyséen 8:0

62e minuut.
Nieves geeft een hoge lob. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar passt de bal met de wreef. Stevens is nu in balbezit. Stevens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bibard geeft de bal voor. Inworp. Vlemmings met de inworp. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - FC Dionyséen 9:0

66e minuut.
Janczar met een sublieme pass. Vlemmings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlemmings passt de bal zonder na te denken. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Méresse speelt de bal door. Winiarek rent richting de bal. Winiarek geeft een lange en hoge pass. Stevens probeert de bal met de borst te controleren. Stevens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - FC Dionyséen 10:0

76e minuut.
Doeltrap. Mille trapt de bal weg van het doel. Canita kopt de bal weg. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vlemmings verovert de bal door een tackle van achteren. Vlemmings geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lafitte de bal. Janczar is nu in balbezit. Janczar haalt uit met een fantastische trap. Mille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Nijhuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens schiet op doel. Mille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - FC Dionyséen 11:0

85e minuut.
Bibard met een sublieme pass. Vlemmings geeft een hoge lob. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar haalt uit met een fantastische trap. Mille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - FC Dionyséen 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 8%, FC Dionyséen 92%.
Atlas Lions - FC Dionyséen 12:0