Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jupanii Brasovului Promo
dddd Tactiek titi caca
65% Balbezit 35%
13% Spel op eigen helft 87%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 31.8
incredible Schieten weak
formidable Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Firea probeert naar een medespeler te passen. Kakas rent richting de bal. Alköprü maakt een afschuwelijke overtreding. Alköprü krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Trąbaczewski probeert naar een medespeler te passen. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda passt de bal in één keer door. Kakas is nu in balbezit. Kakas haalt uit met een fantastische trap. Dobeş bokst de bal weg.

5e minuut.
Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski geeft een hoge lob. Austin kopt de bal weg. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda schiet op doel. Dobeş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Valaire de bal. Cáceda rent richting de bal. Cáceda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Dobeş speelt de bal door. Firea kopt de bal weg. Kakas rent richting de bal. Kakas haalt uit met een fantastische trap. Dobeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 1:0

9e minuut.
Roman speelt de bal door. Firea rent richting de bal. Firea passt de bal met de wreef. Kakas rent richting de bal. Kakas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 2:0

11e minuut.
Roman geeft een hoge lob. Kakas kopt de bal weg. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda draait met de bal, schiet en ... Dobeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 3:0

15e minuut.
Kakas is nu in balbezit. Kakas passt de bal met de wreef. Cáceda met een sublieme pass. Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dobeş trapt de bal weg. Alköprü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas draait met de bal, schiet en ... Dobeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobeş met een harde bal richting middenveld. Firea kopt de bal weg. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda schiet op doel. Dobeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Trąbaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru is nu in balbezit. Trąbaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Trąbaczewski geeft de bal voor. Cáceda maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Firea speelt de bal door. Roman rent richting de bal. Roman passt de bal zonder na te denken. Kakas is nu in balbezit. Kakas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bonaccio controleert de bal met de borst. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow geeft de bal voor. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Subev geeft de bal voor. Inworp. Trąbaczewski met de inworp. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobeş trapt de bal weg van het doel. Trąbaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbaczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Roman passt de bal in één keer door. Maier heeft problemen om de bal te vangen. Borrero geeft een hoge lob. Kakas rent richting de bal. Kakas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 4:0

31e minuut.
Firea probeert naar een medespeler te passen. Midas probeert naar een medespeler te passen. Firea rent richting de bal. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Firea passt de bal zonder na te denken. Smolarow rent richting de bal. Smolarow geeft een hoge lob. Kakas rent richting de bal. Kakas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 5:0

37e minuut.
Trąbaczewski passt de bal in één keer door. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman probeert naar een medespeler te passen. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski geeft een lange en hoge pass. Kakas heeft problemen om de bal te vangen. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 6:0

44e minuut.
Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe geeft een hoge lob. Inworp. Abreu met de inworp. Árki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 13%, Promo 87%.
Jupanii Brasovului - Promo 6:0

47e minuut.
Daar is Borrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trąbaczewski rent richting de bal. Trąbaczewski speelt de bal door. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Firea rent richting de bal. Firea geeft een lange en hoge pass. Kakas is nu in balbezit. Kakas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Momot de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Firea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kakas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 7:0

54e minuut.
Roman met een sublieme pass. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas is nu in balbezit. Kakas draait met de bal, schiet en ... Dobeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 8:0

56e minuut.
Inworp. Firea met de inworp. Roman rent richting de bal. Roman geeft een lange en hoge pass. Kakas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 9:0

58e minuut.
Roman rent richting de bal. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roman geeft de bal voor. Kakas rent richting de bal. Kakas schiet op doel. Dobeş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Momot kopt de bal weg. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda haalt uit met een fantastische trap. Dobeş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

61e minuut.
Trąbaczewski geeft een hoge lob. Kakas kopt de bal weg. Cáceda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kakas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe geeft de bal voor. Alköprü heeft problemen om de bal te vangen. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 10:0

64e minuut.
Roman passt de bal in één keer door. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin rent richting de bal. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 11:0

67e minuut.
Cáceda met een sublieme pass. Klungelig pakt Kakas de bal. Momot probeert naar een medespeler te passen. Kakas rent richting de bal. Kakas draait met de bal, schiet en ... Dobeş bokst de bal weg.

73e minuut.
Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru passt de bal met de wreef. Subev probeert de bal aan de voet te houden. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas passt de bal zonder na te denken. Cáceda rent richting de bal. Cáceda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 12:0

76e minuut.
Bonaccio passt de bal met de wreef. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas verovert de bal door een tackle van achteren. Kakas schiet op doel. Dobeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Momot trapt de bal weg. Firea rent richting de bal. Firea geeft de bal voor. Kakas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 13:0

82e minuut.
Daar is Momot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trąbaczewski rent richting de bal. Trąbaczewski passt de bal zonder na te denken. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Trąbaczewski rent richting de bal. Trąbaczewski probeert naar een medespeler te passen. Austin is nu in balbezit. Kakas verovert de bal door een tackle van achteren. Kakas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobeş trapt de bal weg. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Trąbaczewski passt de bal zonder na te denken. Roman rent richting de bal. Roman passt de bal in één keer door. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas draait met de bal, schiet en ... Dobeş bokst de bal weg.

89e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal zonder na te denken. Kakas is nu in balbezit. Kakas draait met de bal, schiet en ... Dobeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 14:0

89e minuut.
Kakas met een sublieme pass. Daar is Midas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow geeft een lange en hoge pass. Cáceda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Promo 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 12%, Promo 88%.
Jupanii Brasovului - Promo 15:0