Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharvili SC Əhmədli FC
002 Tactiek Robocop
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
43.2 gemiddelde waardering 30.5
formidable Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Nechită geeft de bal voor. Şərifoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Muxtarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şərifoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Qurbanoğlu komt bij de bal en schiet. Nəsirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Şərifoğlu speelt de bal door. Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şərifoğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Nəsirov speelt de bal door. Eliauri kopt de bal weg. Klungelig pakt Nechită de bal. Nechită geeft de bal voor. Nəsirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Babayev speelt de bal door. Xosrovov rent richting de bal. Dəmirov maakt een afschuwelijke overtreding. Dəmirov krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Nechită verovert de bal door een tackle van achteren. Nechită met een sublieme pass. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu geeft de bal voor. Anne springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Orucov passt de bal zonder na te denken. Nechită geeft een hoge lob. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Nəsirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Əhmədli FC 1:0

18e minuut.
Lovas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Coşqun neemt vlug de vrije trap. Qurbanoğlu kopt de bal weg. Anne is nu in balbezit. Anne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Əhmədli FC 2:0

20e minuut.
Süleymanlı is nu in balbezit. Süleymanlı met een sublieme pass. Lovas rent richting de bal. Lovas schiet op doel. Həşimov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nechită passt de bal in één keer door. Babayev rent richting de bal. Şərifoğlu onderschept slim de pass. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Əhmədli FC 3:0

27e minuut.
Klungelig pakt Xosrovov de bal. Nechită is nu in balbezit. Nechită passt de bal zonder na te denken. Anne is nu in balbezit. Anne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nechită verovert de bal door een tackle van achteren. Nechită geeft een hoge lob. Anne is nu in balbezit. Anne draait met de bal, schiet en ... Nəsirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Əhmədli FC 4:0

33e minuut.
Nechită geeft een lange en hoge pass. Muxtarov heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanoğlu kopt de bal weg. Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne schiet op doel. Nəsirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Əhmədli FC 5:0

42e minuut.
Balcewicz kopt de bal weg. Nechită probeert naar een medespeler te passen. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Nəsirov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 21%, Əhmədli FC 79%.
Sharvili SC - Əhmədli FC 5:0

49e minuut.
Babayev passt de bal zonder na te denken. Süleymanlı met een sublieme pass. Dəmirov rent richting de bal. Lovas onderschept slim de pass. Lovas schiet op doel. Həşimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Orucov is nu in balbezit. Orucov geeft de bal voor. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Əhmədli FC 6:0

55e minuut.
Süleymanlı is nu in balbezit. Süleymanlı geeft een hoge lob. Lovas rent richting de bal. Lovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Əhmədli FC 6:1

61e minuut.
Orucov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucov geeft een hoge lob. Anne rent richting de bal. Anne geeft de bal voor. Şərifoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Orucov probeert naar een medespeler te passen. Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită speelt de bal door. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Muxtarov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Xosrovov stond buitenspel. Balcewicz neemt vlug de vrije trap. Qurbanoğlu kopt de bal weg. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Babayev probeert de bal aan de voet te houden. Eliauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliauri geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Əhmədli FC 7:1

77e minuut.
Qurbanoğlu rent richting de bal. Qurbanoğlu passt de bal met de wreef. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu schiet op doel. Nəsirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Anne is nu in balbezit. Rövşənov onderschept slim de pass. Rövşənov geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nechită de bal. Nechită probeert naar een medespeler te passen. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nəsirov niet meer kan verder spelen.

88e minuut.
Qurbanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Qurbanoğlu controleert de bal met de borst. Qurbanoğlu geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Əhmədli FC 8:1

88e minuut.
Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Qurbanoğlu de bal. Anne rent richting de bal. Anne schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 36%, Əhmədli FC 64%.
Sharvili SC - Əhmədli FC 8:1