Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pionier Szczecin turyści
Torb V7.2 Tactiek 1v235
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 39.9
excellent Schieten good
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Narodowski geeft een hoge lob. de Frontin bereikt de bal nog maar net als eerste. de Frontin met een sublieme pass. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Łuczko verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczko probeert naar een medespeler te passen. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - turyści 1:0

16e minuut.
Daar is de Frontin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Frontin probeert naar een medespeler te passen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Łuczko is nu in balbezit. Łuczko passt de bal met de wreef. Sanjana probeert naar een medespeler te passen. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén haalt uit met een fantastische trap. Boguski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Frontin rent richting de bal. de Frontin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - turyści 2:0

22e minuut.
Żelazko geeft een hoge lob. Písek is nu in balbezit. Písek passt de bal met de wreef. de Frontin heeft problemen om de bal te vangen. de Frontin haalt uit met een fantastische trap. Boguski bokst de bal weg.

32e minuut.
Písek speelt de bal door. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko passt de bal in één keer door. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ... Boguski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Panek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Frontin met een snelle inworp. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 49%, turyści 51%.
Pionier Szczecin - turyści 2:0

46e minuut.
Hedrén geeft een lange en hoge pass. Tyczkała kopt de bal weg. Szczerbal speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. Boguski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Majchrzak rent richting de bal. Majchrzak geeft een lange en hoge pass. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hedrén is nu in balbezit. Hedrén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - turyści 3:0

52e minuut.
de Frontin rent richting de bal. de Frontin geeft een lange en hoge pass. Chruszcz kopt de bal weg. Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko haalt uit met een fantastische trap. Boguski bokst de bal weg.

56e minuut.
Tekiela speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyczkała met de inworp. Laciga is nu in balbezit. Laciga geeft een hoge lob. Tekiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
de Frontin met de inworp. Łuczko probeert naar een medespeler te passen. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - turyści 4:0

77e minuut.
Oliva passt de bal in één keer door. Písek heeft problemen om de bal te vangen. Písek geeft een lange en hoge pass. Hedrén rent richting de bal. Hedrén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tyczkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko passt de bal zonder na te denken. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén haalt uit met een fantastische trap. Boguski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Łuczko probeert de bal met de borst te controleren. Łuczko geeft een lange en hoge pass. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ... Boguski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - turyści 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 55%, turyści 45%.
Pionier Szczecin - turyści 5:0