Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:31
  • Competitiewedstrijd: U21 League
  • Stadion: JFA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3555
JFA PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA``
352 Tactiek 4-1-2-3 Martini
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 53.1
weak Schieten outstanding
weak Passen very good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Murillo kopt de bal weg. Kurulashvili heeft problemen om de bal te vangen. Kurulashvili probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Habrat de bal. Habrat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Mita probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Murillo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:1

8e minuut.
Habrat heeft problemen om de bal te vangen. Habrat passt de bal in één keer door. Kallon rent richting de bal. Kallon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:2

10e minuut.
Cipolletti is nu in balbezit. Cipolletti probeert naar een medespeler te passen. Murillo met een sublieme pass. Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon draait met de bal, schiet en ... Nakamura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miyoshi kopt de bal weg. Klungelig pakt Minowa de bal. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat passt de bal in één keer door. Kallon heeft problemen om de bal te vangen. Kallon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kallon is nu in balbezit. Kallon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:3

15e minuut.
Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili probeert naar een medespeler te passen. Cipolletti heeft problemen om de bal te vangen. Cipolletti geeft een lange en hoge pass. Kallon krijgt zijn hoofd ertegen. Nakamura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ito begaat een overtreding. D`Angelo raakt geblesseerd tijdens het duel. Marcel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kallon kopt de bal weg. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili haalt uit met een fantastische trap. Nakamura bokst de bal weg. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:4

18e minuut.
D`Angelo passt de bal in één keer door. Habrat rent richting de bal. Kallon rent richting de bal. Habrat rent richting de bal. Habrat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Horii kopt de bal weg. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo passt de bal in één keer door. Kallon rent richting de bal. Kallon schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Uchidate probeert de bal aan de voet te houden. D`Angelo kopt de bal weg. Miyoshi controleert de bal met de borst. Kallon is nu in balbezit. Kallon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Shirasawa kopt de bal weg. Ito heeft problemen om de bal te vangen. D`Angelo speelt de bal door. Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Murillo kopt de bal weg. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili passt de bal in één keer door. Kallon rent richting de bal. Kallon draait met de bal, schiet en ... Nakamura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurulashvili geeft een lange en hoge pass. Kallon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:5

30e minuut.
Murillo met een snelle inworp. Kurulashvili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kallon de bal. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:6

31e minuut.
Ito met een sublieme pass. Morita rent richting de bal. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Murillo heeft problemen om de bal te vangen. Murillo geeft een hoge lob. Mita heeft problemen om de bal te vangen. Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo geeft de bal voor. Kurulashvili kopt de bal weg. Daar is Kallon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nakamura speelt de bal door. Murillo controleert de bal met de borst. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Habrat rent richting de bal. Habrat draait met de bal, schiet en ... Nakamura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Shirasawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mita de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kluzek kopt de bal weg. Chishima heeft problemen om de bal te vangen. Cipolletti geeft een lange en hoge pass. Kallon krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Mori komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JFA 85%, PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 15%.
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:6

47e minuut.
Ştefan onderschept slim de pass. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo met een sublieme pass. Habrat rent richting de bal. Habrat draait met de bal, schiet en ... Nakamura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:7

48e minuut.
Habrat passt de bal in één keer door. Daar is Kurulashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallon rent richting de bal. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:8

50e minuut.
Ştefan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kallon de bal. Kallon probeert naar een medespeler te passen. Habrat is nu in balbezit. Habrat draait met de bal, schiet en ... Nakamura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habrat rent richting de bal. Habrat schiet op doel. Nakamura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:9

52e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo geeft de bal voor. Mita heeft problemen om de bal te vangen. Habrat is nu in balbezit. Habrat schiet op doel. Nakamura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mita de bal. Kurulashvili rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:10

53e minuut.
Cipolletti geeft een lange en hoge pass. Kurulashvili kopt de bal weg. Kallon rent richting de bal. Habrat is nu in balbezit. Habrat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:11

54e minuut.
Kallon is nu in balbezit. Kurulashvili is nu in balbezit. Kallon speelt de bal door. Habrat is nu in balbezit. Habrat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rozmus komt het veld opgelopen. Livre komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Cipolletti geeft een lange en hoge pass. Daar is Uchidate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat schiet op doel. Nakamura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:12

60e minuut.
Inworp. Rasiak komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mita kopt de bal weg. Kallon rent richting de bal. Kallon passt de bal met de wreef. Rasiak rent richting de bal. Rasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozmus met een snelle inworp. Kallon met een sublieme pass. Rasiak rent richting de bal. Rasiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Daar is Livre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchidate rent richting de bal. Livre verovert de bal door een tackle van achteren. Livre draait met de bal, schiet en ... Nakamura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:13

68e minuut.
Cipolletti probeert naar een medespeler te passen. Rasiak is nu in balbezit. Rasiak geeft een lange en hoge pass. Livre is nu in balbezit. Livre haalt uit met een fantastische trap. Nakamura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Nakamura niet meer kan verder spelen. Miura komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Trida passt de bal in één keer door. Rasiak is nu in balbezit. Kallon rent richting de bal. Kallon draait met de bal, schiet en ... Miura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:14

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nonomura komt het veld opgelopen. Soda komt het veld opgelopen. Soda komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Miura met een sublieme pass. Kallon kopt de bal weg. Rasiak is nu in balbezit. Rasiak haalt uit met een fantastische trap. Miura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:15

81e minuut.
Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon met een sublieme pass. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon rent richting de bal. Kallon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:16

83e minuut.
Livre is nu in balbezit. Livre passt de bal in één keer door. Rasiak rent richting de bal. Rasiak draait met de bal, schiet en ... Miura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:17

85e minuut.
Rasiak kopt de bal weg. Cipolletti rent richting de bal. Cipolletti geeft een lange en hoge pass. Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rozmus speelt de bal door. Rasiak rent richting de bal. Rasiak passt de bal in één keer door. Livre is nu in balbezit. Livre haalt uit met een fantastische trap. Miura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JFA 82%, PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 18%.
JFA - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:17