Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:32
  • Competitiewedstrijd: U21 League
  • Stadion: turyści Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6737
turyści JFA
1v235 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
45.3 gemiddelde waardering 27.1
average Schieten weak
excellent Passen average
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Szotek rent richting de bal. Szotek geeft een hoge lob. Mita controleert de bal met de borst. Rafiński rent richting de bal. Rafiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Horii geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczerbal met een snelle inworp. Mikšík geeft een hoge lob. Rafiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ito probeert naar een medespeler te passen. Chishima is nu in balbezit. Chishima probeert naar een medespeler te passen. Mikšík geeft een hoge lob. Rafiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mikšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík heeft problemen om de bal te vangen. Mikšík geeft een hoge lob. Rafiński rent richting de bal. Rafiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - JFA 1:0

22e minuut.
Laciga verovert de bal door een tackle van achteren. Laciga speelt de bal door. Mikšík probeert naar een medespeler te passen. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chishima bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík onderschept slim de pass. Mikšík met een sublieme pass. Płotka rent richting de bal. Płotka schiet op doel. Nakamura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Mita onderschept slim de pass. Mita geeft de bal voor. Inworp. Świężawski met de inworp. Laciga geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Mori komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 28%, JFA 72%.
turyści - JFA 1:0

49e minuut.
Laciga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mita de bal. Rafiński rent richting de bal. Rafiński draait met de bal, schiet en ... Nakamura probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mikšík passt de bal in één keer door. Płotka rent richting de bal. Miyoshi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płotka raakt geblesseerd tijdens het duel. Laciga komt bij de bal en schiet. Nakamura bokst de bal weg. Horii is nu in balbezit. Płotka verovert de bal door een tackle van achteren. Płotka draait met de bal, schiet en ... Nakamura bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Laciga met een sublieme pass. Świężawski rent richting de bal. Świężawski passt de bal zonder na te denken. Płotka rent richting de bal. Płotka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Nonomura komt het veld opgelopen. Soda komt het veld opgelopen. Soda komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Laciga probeert naar een medespeler te passen. Mikšík met een sublieme pass. Świężawski probeert naar een medespeler te passen. Płotka is nu in balbezit. Płotka schiet op doel. Nakamura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Miyoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Miyoshi geeft de bal voor. Inworp. Jarzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świężawski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Nakamura met een sublieme pass. Laciga kopt de bal weg. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski geeft de bal voor. Płotka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Laciga geeft een hoge lob. Horii is nu in balbezit. Horii geeft een lange en hoge pass. Laciga geeft een hoge lob. Płotka krijgt zijn hoofd ertegen. Nakamura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 15%, JFA 85%.
turyści - JFA 1:0