Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pionier Szczecin PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA``
Torb V7.2 Tactiek 4-1-2-3 Martini
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 49.8
average Schieten formidable
average Passen solid
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Millán met een sublieme pass. Kurulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Rora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurulashvili raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kallon neemt zijn aanloop. Tekiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Rora onderschept slim de pass. Kurulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili met een sublieme pass. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:1

17e minuut.
Borszéki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Borszéki begaat een overtreding. Borszéki krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel geeft een lange en hoge pass. Daar is Narodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallon is nu in balbezit. Kallon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Leiser geeft een hoge lob. Ormancı onderschept slim de pass. Borszéki rent richting de bal. Borszéki geeft een lange en hoge pass. Habrat springt en kopt de bal. Tekiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Trida rent richting de bal. Trida geeft een hoge lob. Folc probeert de bal aan de voet te houden. Kurulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 80%, PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 20%.
Pionier Szczecin - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:1

48e minuut.
Kallon rent richting de bal. Kallon draait met de bal, schiet en ... Kurulashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Millán rent richting de bal. Leiser geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kallon passt de bal zonder na te denken. Leiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiser passt de bal in één keer door. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kallon passt de bal in één keer door. Borszéki is nu in balbezit. Borszéki geeft de bal voor. Habrat maakt een snoekduik en kopt de bal. Dárday probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kallon met een sublieme pass. Wydrzyński heeft problemen om de bal te vangen. Rora bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat onderschept slim de pass. Habrat schiet op doel. Tekiela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 77%, PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 23%.
Pionier Szczecin - PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 0:1